Jigging-Diferentze in prezentare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Andrei-Ovidiu;jigging-normal?care o mai fi si ala?dinti de fierastrau,stiu(relativ),cu tarasul,pe rau e clar,dar in lacuri cu mal gros,si apa de 1-1,5 m care ar fi tactica cea mai recomandata?la taras,mai mult..aram.. daca puneam un jig mai mic,nu-l simteam,cum ar trebui,am avut rateuri..cine ma lamureste?
- mihaimircea
- veteran
Mihai(tizule),Mircea?cum sa-ti spun?Eu pescuiesc la rapitori(salau,biban,stiuca)doar pe lacurile din centrul Transilvaniei(Tzaga,Geaca,Sucutard,Mihes,Zau de campie),care ,cu mici exceptii,pe cateva zone,sunt cu un strat gros de mal pe fund.Insa tin salau frumos!Problema e cum sa-l prinzi!Majoritatea dau cu pluta,la viu,nu ma atrage stilul,nu tin neaparat sa merg cu peste aksa,insa ma straduiesc sa fac ceva sa simt si eu adrenalina unei capturi,mai "imbracate"In sensul asta anul acesta am zis ca merg dedicat,doar la rapitor!Om vedea..ce-o sa iasa de-aici :D
- mihaimircea
- veteran
@mike: poti sa-mi zici Mihai 
@mihaiv: acum inteleg..... faza cu voblerele....
tot @ mike: pai baga pe vobler atunci, eu nu m-as baga cu twisteru pe mal. Daca e asa gras iti dai seama ce nor de mal faci tu jigging-uind? cred cafuge salaul ca de dracu... sau iar ma insel?

@mihaiv: acum inteleg..... faza cu voblerele....
tot @ mike: pai baga pe vobler atunci, eu nu m-as baga cu twisteru pe mal. Daca e asa gras iti dai seama ce nor de mal faci tu jigging-uind? cred cafuge salaul ca de dracu... sau iar ma insel?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.