intrebari spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
Snapsurile foloseste-le la voblere mici.sanyi scrie:salut
ce parere ai despre snapsuri si de vartejele si agrafele acelea mici de tot
salut
La voblere mari ,daca intra si pesti mari se cracaneaza.Oricum in timp trebuie sa le verifici.Pune agrafe cu cap rotund.Pe alea cu varful intr-o parte poti sa le uiti acasa cand dai la spinning.
Pe apa limpede e de preferat nodul direct.Si nu uita de leader fluorcarbon.
II musai pe limpede!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Se vede treaba ca ai dat numai cu facaturi. Stiu cel putin 15 pescari care folosesc de 5 ani snap-uri de la Cabelas si nu s-a cracanat nici unul (dintre snap-uriMugurstefan scrie:Snapsurile foloseste-le la voblere mici.
La voblere mari ,daca intra si pesti mari se cracaneaza.Oricum in timp trebuie sa le verifici.

- Mugurstefan
- veteran
Se vede treaba ca ai dat numai cu facaturi. Stiu cel putin 15 pescari care folosesc de 5 ani snap-uri de la Cabelas si nu s-a cracanat nici unul (dintre snap-uri
). Si ca sa fii linistit la chestia cu voblere mici-mari, sa stii ca pe Cabelas sunt 4 dimensiuni de snap-uri, asa ca poti sa iei marimea potrivita voblerului ales.[/quote]
Tu le faci controlul la cei 15 pescari de fiecare data cand merg la pescuit sa vezi daca li se cracaneaza CABELAS-ul ??
De 5 ani
Poate nu au avut nici un peste serios in vobler sa le cracaneze.
Keep on .....

Tu le faci controlul la cei 15 pescari de fiecare data cand merg la pescuit sa vezi daca li se cracaneaza CABELAS-ul ??

De 5 ani

Poate nu au avut nici un peste serios in vobler sa le cracaneze.

Keep on .....
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Mihai nu te supara , dar eu nu mi-am permis sa fac aprecieri despre cineva de pe forum ca da cu "facaturi" . Te asigur ca dau cu snapsuri de la Cabelas si de la Dady.Cele de la Cabelas dupa un timp se cracaneaza, de la agataturi ,de la schimbat voblere , de la drilling cu pestii samd.
Daca vrei tu sau cei 15 pescari ca scoateti somn cu snaps-uri , be my guest !
Nu zic ca nu se poate dar eu prefer altceva.
Sa ma anunti si pe mine si imi scot palaria in fata d-voastra!
Fara falsa modestie o spun.
Daca vrei tu sau cei 15 pescari ca scoateti somn cu snaps-uri , be my guest !

Nu zic ca nu se poate dar eu prefer altceva.
Sa ma anunti si pe mine si imi scot palaria in fata d-voastra!

Fara falsa modestie o spun.
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
cu adevarat snapurile sunt foarte folositoare pentru ca nu influenteaza miscarea nalucii in apa si pentru schimbarea rapida a sa...
mi-am achizitionat snapuri medii inca nu si-au facut anul totusi tin sa precizez ca sunt foarte dure necesitand chiar ajutorul unei pense pentru schimbare...cu mana libera nu am reusit(poate daca as fi tras mai tare dar cu siguranta as fi indoit inelul)...am incercat un snap care era legat cu un fir textil de 15lbs... chiar se inchide si nicidecum nu se "cracaneaza" chestia ca nu se deterioreaza isi revin perfect eu le folosesc cu incredere... asa ca sunt Mugurstefan acum sunt 16 pescari invata sa ti cont si de pareriile celorlalalti sau poate ca pestii din tm sunt mai mari si snapurile chiar nu-si mai fac efectul
se pot folosi si la cele mari fara probleme existand marimi speciale pentru acesteaSnapsurile foloseste-le la voblere mici.
mi-am achizitionat snapuri medii inca nu si-au facut anul totusi tin sa precizez ca sunt foarte dure necesitand chiar ajutorul unei pense pentru schimbare...cu mana libera nu am reusit(poate daca as fi tras mai tare dar cu siguranta as fi indoit inelul)...am incercat un snap care era legat cu un fir textil de 15lbs... chiar se inchide si nicidecum nu se "cracaneaza" chestia ca nu se deterioreaza isi revin perfect eu le folosesc cu incredere... asa ca sunt Mugurstefan acum sunt 16 pescari invata sa ti cont si de pareriile celorlalalti sau poate ca pestii din tm sunt mai mari si snapurile chiar nu-si mai fac efectul

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
- Mugurstefan
- veteran
@Blackmind
mi-am achizitionat snapuri medii inca nu si-au facut anul totusi tin sa precizez ca sunt foarte dure necesitand chiar ajutorul unei pense pentru schimbare...[/quote]
La tine snaps'ul apuca sa faca anul?
No comment !
Iar in ceeea ce priveste: "invata sa tii cont de parerile altora" , eu nu am facut decat sa raspund la ce a postat sanyi .Adica mi-am expus parerea mea.Daca e gresita sau nu ramane ca el sa-si dea seama.Puteti si voi sa va exprimati pe forum , calm si cu tact, fara sa sariti asa.
Te asigur ca tin cont de parerile altora .
Sa auzim de bine.
mi-am achizitionat snapuri medii inca nu si-au facut anul totusi tin sa precizez ca sunt foarte dure necesitand chiar ajutorul unei pense pentru schimbare...[/quote]
La tine snaps'ul apuca sa faca anul?

No comment !
Iar in ceeea ce priveste: "invata sa tii cont de parerile altora" , eu nu am facut decat sa raspund la ce a postat sanyi .Adica mi-am expus parerea mea.Daca e gresita sau nu ramane ca el sa-si dea seama.Puteti si voi sa va exprimati pe forum , calm si cu tact, fara sa sariti asa.
Te asigur ca tin cont de parerile altora .
Sa auzim de bine.

Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Ai dat cu X-large de la Cabelas? Ce vobler aveai de s-a desfacut snap-ul si nu ancorele sau inelele voblerului?Mugurstefan scrie: Cele de la Cabelas dupa un timp se cracaneaza, de la agataturi ,de la schimbat voblere , de la drilling cu pestii samd
Nu zic ca sunt vesnice si nu le poti desdoi nici cu patentul, dar nu-mi vine sa cred ca poti pierde peste mare prin desfacerea snap-ului.