intrebari spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 18 Aug 2005, 18:51

De multi ani folosesc snap-uri si nimic mai bun. Chiar si la cele mai mici. Incearca si ai sa vezi
Dady

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 18 Aug 2005, 20:57

salut
va multumesc si celor cu pareri pro si celor contra o sa tin cont de ele
acuma mai exista doar o problema, de unde sa fac rost de niste snapsuri de calitate caci daca incep cu ceva de proasta calitate imi trece cheful si ma reintorc la agrafe
va multumesc
salut

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 19 Aug 2005, 11:26

daca cauti prin forum ai sa gasesti un subiect dedicat comenziilor internationale
eu unu nu am vazut snapuri comercializate la noi(si sincer nu cred ca s-ar compara cu cele din afara)
pe snapurile mele cumparate de pe cabelas apare firma www.kipperenterprises.com
intrebare pentru cei care au folosit aceste snapuri... am observat ca de curand s-au scos si snapuri negre(comercializate de aceeasi firma) sunt date cu vopsea?(adica in timp sa le dispara culoarea) sau vreun metal mai special de nu rugineste etc... astept detalii pentru ca mi se pare mie ca ar da mai bine pe negru... ati avut posibilitatea sa faceti o "diferenta" conteaza culoarea
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 19 Aug 2005, 21:23

Din respect pentru adevar , trebuie sa rectific, snaps-urile cu pricina nu sunt de la Cabelas ci de la Mustad.Mi-a amintit un amic,si \bine ca ma corectat.MEA CULPA.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 21 Aug 2005, 20:58

salut
vreau sa va intreb ce fel de nod folositi pt a lega firul de snap, eu folosesc totdeauna fir inpletit si m-ar interesa ce nod este mai bun
va multumesc
salut

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Aug 2005, 22:13

powerpro recomanda uni knot, vezi aici:

http://www.powerpro.com/using/uni.asp

am constatat, uitandu-ma la nod-uri pe net, cau eu folosesc un nod pe care nu-l gasesc pe net :?
eu fac un clinch knot modificat, adica dupa ce bag firul prin ochet, il mai bag inca odata, apoi il infasor de 5-6 ori pe firul pricncipal, dupa care il intorc prin bucla formata langa ochet dar nu il mai trec si prin bucla mare....

adica fac un clinch not, dar trec firul de doua ori prin ochetul carligului...
http://www.fish4fun.com/knots.htm#Clinch Knot

ce deaq nod e asta ? :lol:
cum oi fi ajuns eu sa-l folosesc ?

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 21 Aug 2005, 22:40

Dane,

Cred ca folosesti,daca am inteles eu bine ,acelas nod ca si mine si care abia acum am aflat ca ii zice de fapt"nodul Trilene" nu clinch modificat.

Jean Scurtu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 21 Aug 2005, 22:44

sanyi scrie:salut
vreau sa va intreb ce fel de nod folositi pt a lega firul de snap, eu folosesc totdeauna fir inpletit si m-ar interesa ce nod este mai bun
va multumesc
salut
Pt. legarea de snap a firelor textile,cel mai bun si mai usor de facut este nodul Palomar.

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Aug 2005, 09:38

nu este trilene, eu bag firul de doua ori prin ochet dar cand il intorc il bag prin bucla simpla, nu prin bucla dublata....

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 22 Aug 2005, 11:37

salut
nu stie cineva unde pot sa gasesc scheme de legare a nodurilor
am avut scris pe calc dar nu il mai gasesc, era un site unde erau desenate vreo 20-30 de noduri
salut

Scrie răspuns