insistati mult in acelasi loc?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
insistati mult in acelasi loc?
as vrea sa stiu de cate ori insistati in acelasi loc, eu de maxim
3 ori, e bine, nu e bine? De obicei cele mai multe atacuri le-am avut la prima lansare.
3 ori, e bine, nu e bine? De obicei cele mai multe atacuri le-am avut la prima lansare.
- pastravarul 77
- utilizator constant
- pastravarul 77
- utilizator constant
Depinde de loc . Cu adevarat bune sunt foarte putine .
Si acolo trebuie insistat la diferite ore si cu naluci diferite .
Eu, de pilda am la avat locuri in care insist destul de mult , recunosc . Sau cand dau la baraje , in porti acolo stau ca e clar ca rapitorul se aduna acolo sa culeaga obletii ametiti de cadere .
Dar de 3 ori intr-un loc cred ca este insuficient sa-ti faci o idee .
Si acolo trebuie insistat la diferite ore si cu naluci diferite .
Eu, de pilda am la avat locuri in care insist destul de mult , recunosc . Sau cand dau la baraje , in porti acolo stau ca e clar ca rapitorul se aduna acolo sa culeaga obletii ametiti de cadere .
Dar de 3 ori intr-un loc cred ca este insuficient sa-ti faci o idee .
interesant subiect...
cateodata fac 5-10 lansari si plec..chesite de feel vad cum e acolo agata nu agata..prag frumos..lin si vad ca-mi zice flerul ca este sau nu acolo.
Alteori insist 1h-2h stiind sigur ca acolo este "cineva" sau, ca ar trebui sa fie.
Uneori am dreptate si este un peste alteori dupa 2-3 ore fara tzac, ma mut.
Am patit si asta cu atac pe primul lanseu..dar este irelevant, deci si eu fac mai mult de 3 lansari intr-un loc
cateodata fac 5-10 lansari si plec..chesite de feel vad cum e acolo agata nu agata..prag frumos..lin si vad ca-mi zice flerul ca este sau nu acolo.
Alteori insist 1h-2h stiind sigur ca acolo este "cineva" sau, ca ar trebui sa fie.
Uneori am dreptate si este un peste alteori dupa 2-3 ore fara tzac, ma mut.
Am patit si asta cu atac pe primul lanseu..dar este irelevant, deci si eu fac mai mult de 3 lansari intr-un loc
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...