Apropo...si eu sunt liber sambata!
Infiintare club spinning in Hunedoara
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
cred ca e mai ok duminica chiar daca o sa fie full...acum am mai sunat un prieten si a confirmat si el...deci sper sa fim vreo 5 pentru inceput...acum sa vorbim de lucruri mai serioase, cam la ce va ganditi voi cand discutam de clubu asta pe care sa zicem ca il vom infiinta?Poate ca sunt eu prea entuziasmat dar am in cap numai planuri mari...gen participari in liga...in principiu sa construim ceva puternic chiar daca suntem doar cativa...
Pai se pot face multe... inclusiv participari la turneul ligii.
Da primul pas ar fi sa ne intalnim sa vedem cam pe cati putem conta.. si mai multe se pot discuta face to face....
Deci, primul pas zic eu ar fi sa stabilim o intalnire, apoi putem pune lumea la cale.
Si ca sa stabilim o intalnire trebuie intai fixata o data si o locatie cat mai acesibila tuturor.
Da primul pas ar fi sa ne intalnim sa vedem cam pe cati putem conta.. si mai multe se pot discuta face to face....
Deci, primul pas zic eu ar fi sa stabilim o intalnire, apoi putem pune lumea la cale.
Si ca sa stabilim o intalnire trebuie intai fixata o data si o locatie cat mai acesibila tuturor.

-
HD spinning club
- utilizator nou

-
HD spinning club
- utilizator nou

Apa calda e prea aglomerata.....
sambata trecuta am dat o tura pe partea cealalta de apa calda sa plimb putin potaia..... pe limba la apa calda se grebla.... din greu
Eu zic ca ar fi ideala o loactie mai putin aglomerata... chiar daca nu pescuim, insa sa putem discuta ca oamenii
nu printre sute de lanseta si un snop de jepcari.
Eu zic ca ar fi ideala o loactie mai putin aglomerata... chiar daca nu pescuim, insa sa putem discuta ca oamenii

-
HD spinning club
- utilizator nou