Infiintare club spinning in Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
salut...n-am mai intrat demult pe forum...si am fost destul de surprins sa vad ca cineva a luat initiativa asta...practic aveam planuri mari pe tema asta si ma gandeam chiar o participare in campionat de la anu...hai ca poate facem cumva sa fie bine...sper ca nu vrei sa se numeasca hd spinning club?
hai poate gasim ceva mai tare;)

-
- utilizator nou
Cu respect ....oare numele conteaza sau initiativa ????shaddow11 scrie:salut...n-am mai intrat demult pe forum...si am fost destul de surprins sa vad ca cineva a luat initiativa asta...practic aveam planuri mari pe tema asta si ma gandeam chiar o participare in campionat de la anu...hai ca poate facem cumva sa fie bine...sper ca nu vrei sa se numeasca hd spinning club?hai poate gasim ceva mai tare;)
Povestim frumos dar nu facem nimic..... Cum ramane cu o eventuala intalnire la Deva ????
Pai hai mai bine sa stabilim o zi, preferabil sambata sau duminica cand poate e cam toata lumea libera si ne vedem undeva in natura mai bine.... poate avem noroc si mai sunt balti dezghetate. Ar merge si pe la Mures... parca incepe sa se mai retraga.
De exemplu sambata viitoare in 23 ianuarie ar coafa pe cineva?
De exemplu sambata viitoare in 23 ianuarie ar coafa pe cineva?