[quote="Doctorul1986"]Ali,s-ar putea folosi si pe rauri un bat de genul?! Ptr ca pe balta respectiva cred ca s ar preta avand in vedere cele enumerate de tine.
(aici te refereai la Bull Fighterul 2.10/10-40)
..da, se poate folosi pe rauri, dar evident are limitale sale...
Pentru jigging batzul asta-i "mort", cat ai fi tu de sensibilos la manutza, dar sa-l pescuiesti cu oscilante/rotative/voblere, este ok. Amintesc inca odata, ca-i o lanseta de "lingura" pe "balta", asta-i treaba ei, asta face bine...
Referitor la Spin Blade, incercam sa te aduc intr-o zona unde cred ca ai iesi mai onorabil, pescuind mai divers...
Asta-i un bat care merge binishor si pe jigging si cu linguri/voblere/pilkere/rotative, pe rau sau pe lac, in curent ori ba, adica, e mai "universala" decat prima lanseta pe care ti-ai propus-o. Legat de diferenta de calitate intre cele doua, no comment, ce-a din urma e mult mai bine "imbracata" s-atingi si a aspectul lungimi acestui batz (2.40).
Sigur, ca-i o tampenie sa spui ca o lanseta este universala, dar ma rog...asta-i suficient de "blanda" cat sa prepare o lingura oscilanta, suficient de "tare" cat sa da-i o "tzeapa" de la fundeni, iti tine si voblere mai mari (portante) in curent, faci si-o trena onorabila....deci, e "buna la casa omului"
...unii ar zice ca-i buna de scuturat si prunii, da o cam trecut vremea...(marfa ungureasca-buna

)...i-a sa intri tu pe energofish.hu (ro) si-i vezi pe Lukacsi Bela si Kovacs Adrian ca stiu sa prinda cu "ciomagul" asta cam de toate si pe ape care s-ar putea sa ti se para ,configurativ, cunoscute.