M-am apucat de spinning dupa multi ani de dat la stationar si bine-nteles m-am "bagat" si eu printre voi pe acest site.....

M-am dotat cu:
Lanseta: Shimano(Catana) 2,40m , 2-10g.
Mulineta: No-name de la rusi, 500.000, cu 11 rulmenti, tambur perforat, in fine...sunt cat de cat multumit de ea avand in vedere ca este o facatura.
Fir: Trabucco, fluorescent, 0,20
Voblere: Cozma de 3,5 si 4, culori C5, A9, D1, E4.
Am avut 3 iesiri pana acum (toate pe Jiu langa Craiova):
-prima iesire: NIMIC deoarece am fost zgarcit si nu am da 100.000(minim) pe vobler, mi-am luat cu 30.000 de la o rusoaica (inca nu le-am aruncat, le pastrez pentru cumnatul meu

-a doua: 1 avat (trecut bine de kg) + 3 cleni (peste 1kg fiecare)+1clenisor la palma(eliberat).
-a treia : Nimic capturat, apa f.mare, f.tulbure, eu foarte mahmur dupa o noapte de bauta,prietenul meu la fel ca mine, vant f.f.foooarte puternic. In schimb am vazut 3 avati "zburand" de ne-am trezit complet.
Acum intrebari:
1.Vreau sa schimb firul cu unul de 0.18, ce recomandati si ce culoare (eu as vrea tot un trabucco si tot fluorescent pt ca il vad mai bine)
2. Sa pun agrafa sau nu? Daca nu pun agrafa mi se incurca firul, voi ce parere aveti despre incurcatul firului?Am icercat si cu si fara agrafa...daaaar nu vreau fir incurcat!
Cam atat....
Va multumesc anticipat!!!