Help!e septembrie si inca nu am luat somn pe naluci!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

cristian herban
junior
junior

Re: Help!e septembrie si inca nu am luat somn pe naluci!

Mesaj de cristian herban » 16 Sep 2014, 14:49

daca tot au scos din ei si nimeni nu a pus la loc. eu sunt:x din acesta cauza.

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 16 Sep 2014, 14:53

idea este ca daca riul Ebru era in Romania cu siguranta nu mai erau asa namile de pesti in acel rau. :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Sep 2014, 05:34

cristian herban scrie:I-mi pare rau sa te contrazic, dar nu cred sunt somni cu centura neagra sa-u alta culoare (adica mai prudenti ca si altii,doar daca au facut ceva scoli despre prudenta, despre care eu nu am auzit), doresc sa mai spun ca somnu-i somn, iar daca i-o treci pe la bot si el este atras de acea naluca va pune botul, conteaza foarte mult dansul, vibratia naluci ,dar RETINE, somnul ramane somn si se hraneste mai intensiv noaptea, foarte multi dintre somnii care scapa braconajului se ascund prin unele cotloane foarte greu accesibile (sub stanci, bolovani,crengi mari,etc.) Adevarat este faptul ca braconajul si poluarea i-a rarit destul de mult,iar exemplarele reproducatoare au cam disparut . :respekt:

Fa un pescuit la clonc. O sa iti schimbi parerea despre cat de smecher sau nu e somnul..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 30 Sep 2014, 21:36

eu iti zic sa mai insisti putin mai ales ca inca e destul de cald afara si daca dai de ei papa am luat saptamana asta 3 de peste 10 kg unu chiar de 16 si ceva si cativa marunti plus atacuri deci papa si pe lingura si pe vobler

adrian77
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adrian77 » 16 Oct 2014, 15:15

salut am dat si eu anul acesta la somn dimineata dar nu la spinning ci la fund cu tipar , ficat si intestine putrezite de-ti mutau nasul , coropijnite, rame , porcusori pe mures in zona teleac si paclisa dar nu am prins nimic locurile erau promitatoare dar totusi nu am prins am facut ceva gresit pe la alegerea locurilor sau nu este buna momeala ( sunt incepeator ) la somn deoarece la alte speci mai mici pescuiesc de la 5 ani
:?: :?: :?: :cry:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 16 Oct 2014, 17:06

Mustakrakish95 scrie:Salut!as dori va rog daca puteti sa imi spuneti cam care ar fi sansele sa mai pacalesc un mustacios de acum incolo si care ar fi nalucilr care l-ar putea pacali,tehnica utilizarii lor,locul utilizarii lor.Mentionez ca pescuiesc pe Mures in Arad si in zona Aradului.Multumesc anticipat!
Acuma ar trebui sa treci pe gume si sa insisti mai mult pe jig.Pt voblere cea mai buna perioada pt somn este mai doar ca atunci e prohibitie, mai au o perioada de activitate maxima in mijlocul verii iulie-august atunci ar trebui sa prinzi pe crankuri, nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa RAPALA DT 10,14,16.
Daca nu ai prins ceva nu ai facut bine sa incerci sa vezi unde ai gresit si sa te corectezi.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 16 Oct 2014, 17:32

RYOBI scrie:
nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa RAPALA DT 10,14,16
scoti tu de astea la vanzare in curand? :mrgreen:
RYOBI scrie: Daca nu ai prins ceva nu ai facut bine sa incerci sa vezi unde ai gresit si sa te corectezi.
...zise marele "profesor de somn" RYOBI :lol: :lol: :lol: :lol1:
rapala the best vobler in the world

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 16 Oct 2014, 17:38

Scot cum sa nu alea ce le-am lasat pe fundul Somesului cu 10RON bucata
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Oct 2014, 11:38

Mustakrakish95 scrie:Salut!as dori va rog daca puteti sa imi spuneti cam care ar fi sansele sa mai pacalesc un mustacios de acum incolo si care ar fi nalucilr care l-ar putea pacali,tehnica utilizarii lor,locul utilizarii lor.Mentionez ca pescuiesc pe Mures in Arad si in zona Aradului.Multumesc anticipat!
Indiferent de naluca aleasa, ideal e sa ajungi pe malul apei dimineata devreme (inainte de a se lumina) sau seara tarziu, pe intuneric.

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 18 Oct 2014, 20:36

chiar seara dupa ce se intuneca? iti spun sincer ca se iau si pe zi cate doi trei pe partida la Mures,doar trebuie sa insisti :)

Scrie răspuns