firetiger

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Noi 2004, 22:15

Este o combinatie buna, dar cand pestii sunt apatici n-o scoate din geanta.Excelenta pe ape puscate, cer noros, dimineata devreme sau sera tarziu. CUNOSC OAMENI CARE SUNT ATAT DE INDRAGOSTITI DE CULOARE INCAT SE INBRACA...firetiger :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Dec 2005, 18:09

he,he.. e unu pe la iesi...mere la clean si numa cu verzaciuni si oranj.uri il vezi in mana... "nuuu, nu spui tine, persoana insemnata!"
siiii, stiti care-i faza? va zic tot io: peascaricii l-au banghit k prinde si au inceput sa-si procure si ei...salmo, cozma, rapala si chiar bazareturi. trag jmecherii cu ocheanu' si baga si ei :lol: :lol: la greu!
se pare k draciile viu colorate prind! :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 20 Dec 2005, 20:00

:oops: Mai sa fie,simteam eu niste priviri in ceafa,incepeam sa cred ca dau in schizofrenie...... :twisted: :twisted: Cand colo........prietenii dadeau cu zoom. :twisted: :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 20 Dec 2005, 20:10

Nick scrie::oops: Mai sa fie,simteam eu niste priviri in ceafa,incepeam sa cred ca dau in schizofrenie...... :twisted: :twisted: Cand colo........prietenii dadeau cu zoom. :twisted: :twisted:
Nu era vorba de tine.
SIC ! :P :wink: :lol:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 20 Dec 2005, 20:16

:lol: :lol: Adica ma faci bolnav,nu tine.Ca si eu am dat cu zoom, :lol: ,si nu am mai vazut oranj-uri.:P
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 20 Dec 2005, 22:15

Cu firetiger am prins pastrav curcubeu (la trena) si mai pacalesc, dar rar, iarna cleanul. In nod normal, unui pescar de spinning nu trebuie sa-i lipseasca din trusa :)

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 07 Ian 2006, 11:28

Am avut un cozma de 4 cm d1...green tiger;am prins cu el avat, clean, biban la greu si stuka(fara struna)...taiat firu'..vobleru' iesit la suprafata...dat bibanu' in el cat plutea pe suprafata apei...innotat...recuperat(vobleru')...si...apoi luat valu' toata(aproape) cutia cu naluci.. :cry:
Odihneasca-se ...pe fundul Chiritei.. :cry:

era sa uit...si rosioara am prins cu el :shock:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 08 Ian 2006, 16:01

Am prins bine cu Salmo Hornet FT clean, mai ales primavara. Am mai luat si cate un pastrav, dar destul de rar.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 09 Ian 2006, 13:29

salmo hornet de 4cm ft pe langa clean si alte specii , mai prinde bine pe apa puscata si stiuca . si inca destul de babana chiar daca el e micut in comparatie cu altele .
in general culoarea asta e destinata rapitorilor pe ape puscate cand acestia sunt destul de activi , ca se poate si sa fie apa puscata si rapitorii sa doarma ... :) ca acum de exemplu ... :)
eu am avut un salmo ft hornet dar l-am facut cadou unui prieten , eu am prins destul cu el :wink:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 09 Ian 2006, 14:52

Salmo firetiger mi-a salvat o partida de spinning la pastrav. Dupa o jumatate de zi de plimbari inutile cu barca, mi-a dat un curcubeu de m-a intors invers. :)

Scrie răspuns