Exista vreo sansa in luna asta sa dai la clean cu lingurita?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Ian 2009, 22:45

tocmai de aia, si interesul e la fel, structura lui e data de la maama natura, sa se acomodeze cu anotimpurile, aceste sunt inca misterele domnului, dar treaba e logica, nici eu nu cred ca sunt sanse, si nu mai sunt apele de alta data, mai ales ca, cleanul nu mai este din abundenta (zic din ce am observat eu)!
astept si eu pozele cu inculpatul!poate se gindeste sa-si puna neoprenul si sa iasa la o vinatoare! 8) :lol:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 25 Ian 2009, 22:59

Hentzone scrie:Si ma gandesc din punct de vedere energetic pt clean: de ce sa consume acceasi cantitate de energie pt o captura mai mica cand poate pe una mai mare... k mai ales pe timp de iarna energia consumata este foarte importanta avand in vedere metabolismul destul de scazut...
de la apa la apa, dar din experienta iti spun, facand o parelela si cu stationarul, ca clenii aia mai mari au preferat mereu o larva pe carlig de 18-20, decat o rama, un cotar, un buchet de viermi sau de larve...
ti-am spus mi-e lene sa ies maine cu maimutele, dar o sa ies sapt asta si iti pun si poze cu maimute.

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 25 Ian 2009, 23:15

vom trai si vom vedea... fir intins... ce sa zic... k io prea curand nu cred k mai fac vre-o iesire... ma omoara sesiunea asta... asa k pana peste vreo 3 saptamani... cam nici o shansa din partea mea... :cry:
Go fishing, what else...

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 25 Ian 2009, 23:30

mai omorat. stai linistit si eu am de dat definitivatul, asa ca programul e simplu:invatat pana imi crapa capul, pauza topa in masina pe garla 2-3ore si iar invatat. viata de caine, asta e...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Ian 2009, 17:53

fratelecelmic scrie:mai omorat. stai linistit si eu am de dat definitivatul, asa ca programul e simplu:invatat pana imi crapa capul, pauza topa in masina pe garla 2-3ore si iar invatat. viata de caine, asta e...
si tu ai impresia ca asta e viata de caine??
:lol: :lol: :lol: :lol:
asta e raiul pe pamant fata de ce te asteapta,
deocamdata nu ai alta grija decat sa inveti,dupa aia..................stai sa vezi :twisted:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Ian 2009, 18:19

asa ziceam si eu fretelecelmic , ca vai ca nu am timp, dar sa vezi cind termini,si t eapuci serios de treaba, sa vezi cum numeri simbetel esi duminicile, sau sa vezi cum le astepti sa vina, 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 26 Ian 2009, 21:53

Mi-am luat niste lacuste si greieri de pe ebay cu ceva timp in urma. Sunt imitatii destul de reusite, wet flies, nu wobbler. Ma-ntreb dac-as putea pacali cleanul la vara punandu-le pe lingurite de spinner. A-ncercat cineva ceva de genul asta? Adica pe tija aia metalica in forma de V (cu lingurita rotativa pe un brat) sa punem muste in loc de jig. Merci. Bineinteles, spinner de dimensiuni foarte mici...am vazut in magazine.

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 26 Ian 2009, 21:57

merci de incurajari baieti!
dar am o meserie frumoasa si am 2-3 luni de vacanta pe an... :D

caulea
utilizator constant
utilizator constant

au dat rezultate ?

Mesaj de caulea » 03 Feb 2009, 21:52

fratelecelmic scrie:merci de incurajari baieti!
dar am o meserie frumoasa si am 2-3 luni de vacanta pe an... :D
au dat rezultate noile achizitii?

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 04 Feb 2009, 01:10

care achizitii?

voblere nu am mai luat decat dorado invader, alaska; river 2 sea; niste gume care imi lipseau si cam atat. stau le lustruiesc si astept sfersitul lui februarie pt o iesirre la izbiceni(olt)
in rest cleni de 400-700 gr la match si cate un litru de pinkies.

Scrie răspuns