Exista vreo sansa in luna asta sa dai la clean cu lingurita?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 25 Ian 2009, 17:37

Cumpara-ti niste voblere cozma si salmo! Io pe Strei de la Totia in jos am avut rezultate foarte bune la Cozma de 4 cm, la Salmo minnow de 5 cm si la Salmo bullhead sdr de 4,5 cm... ii drept k nu am pescuit iarna dar am fost toamna tarziu... si am avut ceva atacuri dintre care am si prins cativa... dar asta se intampla cam acum 2-3 ani... dar na gandesc k nu si-or schimbat prea mult preferintzele... si nici nu costa o avere voblerele astea... 15-20 lei si cu 2-3 voblere faci treaba... rabdare sa fie :wink:
Go fishing, what else...

caulea
utilizator constant
utilizator constant

da ai dreptate

Mesaj de caulea » 25 Ian 2009, 18:20

nu am pescuit nici o data pe acolo cum e apa mare?

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 25 Ian 2009, 21:16

poi totia ii pe langa simeria veche si io mergeam in jos de obicei pana la varsarea streiului in mures imi place k streiul alterneaza, cand apa mica cu repezishuri cand apa mai mare si mai calma... plus k la petreni este si un fel de baraj natural din huma sau argila... si am mai pescuit intre podul auto si cel de cale ferata (simeria veche) si in jos de podul de cale ferata este o cascada destul de frumoasa si la vre-un km in jos incepe o balastiera unde apa ajunge si la 2-3 m...
Go fishing, what else...

caulea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de caulea » 25 Ian 2009, 21:39

Hentzone scrie:poi totia ii pe langa simeria veche si io mergeam in jos de obicei pana la varsarea streiului in mures imi place k streiul alterneaza, cand apa mica cu repezishuri cand apa mai mare si mai calma... plus k la petreni este si un fel de baraj natural din huma sau argila... si am mai pescuit intre podul auto si cel de cale ferata (simeria veche) si in jos de podul de cale ferata este o cascada destul de frumoasa si la vre-un km in jos incepe o balastiera unde apa ajunge si la 2-3 m...
si ai luat de la petreni in jos?? cred ca am sa incerc saptaman a asta din nou am fost aici aproape la noi de la baraj in jos jumate de ziua dar nici o trasatura am sa incerc cu voblerele de care mi ai amintit

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 25 Ian 2009, 22:03

la petreni am luat fain la podul ala auto si chiar sub barajul ala natural, acolo sub baraj am luat si biban (max 200g) la rotativa dar vara :roll:
Go fishing, what else...

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 25 Ian 2009, 22:09

dack prizi clean in perioada asta la 4-5 cm sa trimiti poze, poate le pun in rama.
eu zic sa ramaii la 1,8-2,5, parerea mea, ma intelegi

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 25 Ian 2009, 22:16

fratelecelmic scrie:dack prizi clean in perioada asta la 4-5 cm sa trimiti poze, poate le pun in rama.
eu zic sa ramaii la 1,8-2,5, parerea mea, ma intelegi
Pacat k n-am avut aparat foto la mine sa-i fac poza... k am prins la salmo minnow de 5 cm dar acum vreo 3 ani prin februarie un clenutz de vreo 150-200 g (ce-i drept pe canalul de evacuare apa calda de la o termocentrala in muresh)
Go fishing, what else...

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 25 Ian 2009, 22:22

astept in continuare, dar nu facatura.
poate ai sanse, dar de ce sa te chinui 3 ore cu un vb de 4-5, cand poti sa prinzi mai bine si mai repede cu piticaniile pe un fir subtire?

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 25 Ian 2009, 22:30

dar mai dadeam si dupa avat... :P
Go fishing, what else...

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 25 Ian 2009, 22:34

Si ma gandesc din punct de vedere energetic pt clean: de ce sa consume acceasi cantitate de energie pt o captura mai mica cand poate pe una mai mare... k mai ales pe timp de iarna energia consumata este foarte importanta avand in vedere metabolismul destul de scazut...
Go fishing, what else...

Scrie răspuns