Exista vreo sansa in luna asta sa dai la clean cu lingurita?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Hentzone
- utilizator constant
Cumpara-ti niste voblere cozma si salmo! Io pe Strei de la Totia in jos am avut rezultate foarte bune la Cozma de 4 cm, la Salmo minnow de 5 cm si la Salmo bullhead sdr de 4,5 cm... ii drept k nu am pescuit iarna dar am fost toamna tarziu... si am avut ceva atacuri dintre care am si prins cativa... dar asta se intampla cam acum 2-3 ani... dar na gandesc k nu si-or schimbat prea mult preferintzele... si nici nu costa o avere voblerele astea... 15-20 lei si cu 2-3 voblere faci treaba... rabdare sa fie 

Go fishing, what else...
da ai dreptate
nu am pescuit nici o data pe acolo cum e apa mare?
- Hentzone
- utilizator constant
poi totia ii pe langa simeria veche si io mergeam in jos de obicei pana la varsarea streiului in mures imi place k streiul alterneaza, cand apa mica cu repezishuri cand apa mai mare si mai calma... plus k la petreni este si un fel de baraj natural din huma sau argila... si am mai pescuit intre podul auto si cel de cale ferata (simeria veche) si in jos de podul de cale ferata este o cascada destul de frumoasa si la vre-un km in jos incepe o balastiera unde apa ajunge si la 2-3 m...
Go fishing, what else...
si ai luat de la petreni in jos?? cred ca am sa incerc saptaman a asta din nou am fost aici aproape la noi de la baraj in jos jumate de ziua dar nici o trasatura am sa incerc cu voblerele de care mi ai amintitHentzone scrie:poi totia ii pe langa simeria veche si io mergeam in jos de obicei pana la varsarea streiului in mures imi place k streiul alterneaza, cand apa mica cu repezishuri cand apa mai mare si mai calma... plus k la petreni este si un fel de baraj natural din huma sau argila... si am mai pescuit intre podul auto si cel de cale ferata (simeria veche) si in jos de podul de cale ferata este o cascada destul de frumoasa si la vre-un km in jos incepe o balastiera unde apa ajunge si la 2-3 m...
-
- senior
- Hentzone
- utilizator constant
Pacat k n-am avut aparat foto la mine sa-i fac poza... k am prins la salmo minnow de 5 cm dar acum vreo 3 ani prin februarie un clenutz de vreo 150-200 g (ce-i drept pe canalul de evacuare apa calda de la o termocentrala in muresh)fratelecelmic scrie:dack prizi clean in perioada asta la 4-5 cm sa trimiti poze, poate le pun in rama.
eu zic sa ramaii la 1,8-2,5, parerea mea, ma intelegi
Go fishing, what else...
-
- senior