toni f scrie:colaps, 9.5-10 la scoaterea din apa si 8.6 la cantar .... asa zice gyorg, si fara a incerca sa-l denigrez sau anything, ca nu am nimic cu omul si este un personaj cunoscut si respectat de multi dintre cunoscutii si pretinii mei, am io un pitic care imi sopteste ca nu a sarit de 6 okale
zi de stiuku meu cat crezi ca a avut , in cm si in kg ....
eu 180 si 99 de okale ...
tony, n-are sens .. am primit estimativ si mai putin 3,5 kg.. asa ca 6kg este deja mult.
respectul pe care l-am castigat nu este degeaba, dar daca totusi vrei sa ai confimarea, iti recomand o pensiune in Delta unde poti sa te cazezi decent si sa afli si alte detalii..
Oricum, tu in care categorie crezi ca te poti incadra? ... tot fara suparare
ce-am remarcat dupa mai mult timp in care am pus ceva poze si pe facebook sau si pe rapitori:
- cei care pun poze pe album au tendinta sa exagereze de cele mai multe ori cu dimensiunile pestelui.
- cei care-i provoci la estimare au in schimb tendinta sa-ti reduca din acestea (in special cei care si exagereaza cu dimensiunile capturilor personale).
- pescarul face eforturi sa iasa pestele cat mai mare in poza apeland la tot felul de artificii sau tertipuri.
- iar cei care nu pescuiesc au cea mai buna parere, ei intotdeauna aproape ca-ti dubleaza trofeul- astia imi plac cel mai tare -