La mai mari!
Estimare salau
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Estimare...
Abia astept Gyorg nalucile promise!
La mai mari!
La mai mari!
Gyorg scrie:... Pestele a fost cantarit dupa circa 2 ore dupa ce l-am prins si a avut 8,6 kg. Stiind fiind ca se deschidrateaza foarte mult dupa prindere, Paco la estimat la 10kg pe baza experientei lui. Eu l-am estimat la 9,5kg....
Ps : chiar mi greu sa ma abtin ... Pacat ca s-a dezhidratat un astfel de exemplar ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
...ou sont les elephants ?
...adica in traducere libera : unde a disparut postarea lui Gyorg, postarea cu deshidratarea salaului
...era un subiect interesant de dezbatut...."deshidratarea rapida a capturilor"
...sa fi deranjat faptul ca au fost pomenite doua nume sonore din lumea competitionala a pescuitului ?
...o fi o aberatie chestia cu deshidratatul ?
...greutatea salaului era putin "fortata"?
old_radu scrie:![]()
![]()
![]()
...ou sont les elephants ?
...adica in traducere libera : unde a disparut postarea lui Gyorg, postarea cu deshidratarea salaului![]()
:?:
![]()
Ca se "usureaza" unii pesti dupa ce au fost prinsi si pana la cantarire, as putea fi de acord cu asta, pentru ca rapitorii au metabolismul destul de ridicat si digera o parte din hrana cat stau "parcati", dar pana la 1.5 kg in 2 ore si mie mi se pare cam tras de par....
Dar sincer sa fiu nu am prins asemenea exemplare, si doar imi dau cu presupusul.
Culmea , nu e deloc . Asta o poti vedea "pe pielea ta" dar inseamna sa cantaresti imediat pestele prins si musai sa-l retii. Vei ramane surprins .attilaf scrie: dar pana la 1.5 kg in 2 ore si mie mi se pare cam tras de par....
In alta ordine de idei , intuiesc de ce s-a dat cu mopul pe aici . S-a retinut fratilor , s-a retinut.
După ce am vazut teoria cu dezhidratarea peştelui, propun mutarea topicului la cafenea...e mult prea tare ca sa se piardă la sectiunea de spinning.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
ahahaha, adeline, brava tati ....
ca sa-l supar pe gyorg, desi nu am de ce
, o sa zic ca daca ala avea 10 si dupa 8.5 io imi tai **** ....
si sa piarda 1.5 kile in 2 ore iara mi se pare cam exagerat ... am prins tone de crap in concursuri, si ce batea spre captura (10-12-15-17 kg) am cantarit si eu imediat , si apoi uneori chiar dupa o noapte intreaga, de dimineata cu arbitrii ...
va anunt cu tupeul celui care stie despre ce vorbeste, ca un crap de 15-17 kg pierde in 5-8 ore cam 600-800 de grame, si o parte din astea cred ca sunt si boilesurile din stomac pe care continua sa le digere si sa le cace cat sta la sac ...
1.5 kg la un peste de pana in 10, si in 2 ore, mi se pare chiar extrem asa
il alta ordine de idei .... ia sa va vad cu estimare la asta :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13861
ca e o treaba interesanta cu ea
ca sa-l supar pe gyorg, desi nu am de ce
si sa piarda 1.5 kile in 2 ore iara mi se pare cam exagerat ... am prins tone de crap in concursuri, si ce batea spre captura (10-12-15-17 kg) am cantarit si eu imediat , si apoi uneori chiar dupa o noapte intreaga, de dimineata cu arbitrii ...
va anunt cu tupeul celui care stie despre ce vorbeste, ca un crap de 15-17 kg pierde in 5-8 ore cam 600-800 de grame, si o parte din astea cred ca sunt si boilesurile din stomac pe care continua sa le digere si sa le cace cat sta la sac ...
1.5 kg la un peste de pana in 10, si in 2 ore, mi se pare chiar extrem asa
il alta ordine de idei .... ia sa va vad cu estimare la asta :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13861
ca e o treaba interesanta cu ea