Eficacitatea cicadei la copca !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eficacitatea cicadei la copca !!!
Care este "randamentul" acestei (aproape) necunoscute naluci? si ce nr.,si "joc",este mai indicat pentru un pescuit intr-o apa stationara? Tigerul 2 am inteles ca ar fi cel mai eficace,asa e?!!!!
pe 29 decembrie am pescuit cu un prieten la copca. eu am prins 9 salai la dandineta, el 1 (unu) la cicada, si le-a ametit...pe culori marimi...etc..
la copca...tabla e sfanta, pentru cine are incredere in ea.
fara libelule sau rama in carlig....simpla doar alama, cositor si otel.
asta dinexperienta personala... mie unul nu-mi placea cum evolua vertical...prea pe laoc....tabla mea dansa cate 0,5-1m in jurul gaurii.
totusi nu spun ca cicada e buna sau rea pt ca m pescuit o singura data cu o cicada vara...si am prins 2 bibani...
ti-am spus rezultatul pe o situatie reala... de mentionat ca pescuiam pe o balta cu fund malos, si adancime f uniforma . undeva in jur de 3m, prietenul asta pescuind la 2-3m de copca mea...
oricum am facut 60-70 gauri cu foreza...intr-o singura gaura am luat 3 bucati, in rest...unul colo...altul dupa inca 15 copci....
la copca...tabla e sfanta, pentru cine are incredere in ea.
fara libelule sau rama in carlig....simpla doar alama, cositor si otel.
asta dinexperienta personala... mie unul nu-mi placea cum evolua vertical...prea pe laoc....tabla mea dansa cate 0,5-1m in jurul gaurii.
totusi nu spun ca cicada e buna sau rea pt ca m pescuit o singura data cu o cicada vara...si am prins 2 bibani...
ti-am spus rezultatul pe o situatie reala... de mentionat ca pescuiam pe o balta cu fund malos, si adancime f uniforma . undeva in jur de 3m, prietenul asta pescuind la 2-3m de copca mea...
oricum am facut 60-70 gauri cu foreza...intr-o singura gaura am luat 3 bucati, in rest...unul colo...altul dupa inca 15 copci....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Am avut si eu cicada.Din pacate nu mai am, pt ca l-am agatzat si s-a dus:( .Am folosit si la copca, insa fara rezultate.De fapt n-am prins nimic cu ea, desi am pescuit foarte mult cu cicada.Daca as mai gasi, as cumpara.Stiu ca are BerTi cicade, eu prefer alt model, de ex Palutinko, sau ce am avut eu, WST. Nu vreau sa supar pe nimeni, am pescuit si cu Berti, dar sincer sa fiu e o diferenta intre 2 gauri, si 3 gauri;stiti, in care se agata agrafa.Berti are numai 2.Daca nu gasesc cu 3 gauri, sunt nevoit sa cumpar de la BerTi, am inteles ca are mai multe culori.Mai demult avea numai culoarea argintie, cel putin in TG Mures numai aceasta culoare aveam, insa nu aveam catalog. Ce pot sa zic, si cred ca sunteti de acord cu mine, ca este o naluca extraordinara.
Am incercat din primavara trecuta cicade,toata vara, am dat si dupa biban , si dupa salau....nimic ,nici un atac... la copca inca nu am avut ocazia, dar w-e asta sper sa le fac proba la gheata.
PS Asa e , este o naluca extraordinara, si mie imi place vibratia data in bat, numai ca nu prinde sau , ma rog, nu prinde peste unde nu e
PS Asa e , este o naluca extraordinara, si mie imi place vibratia data in bat, numai ca nu prinde sau , ma rog, nu prinde peste unde nu e