Eficacitatea cicadei la copca !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
De departe cea mai prinzatoare naluca in sezonul rece! Sunt fan declarat al cicadei, tehnica insa o deprinzi un pic mai greu!
Cele mai bune cicade ale tuturor timpurilor:
- Heddon Sonar - aceeasi forma din 1956 - asta tre' sa-ti zica multe!
- Silver Buddy
- Cotton Cordell "Gay Blade"
si cele facute manual de pescarii nostrii pe vremea raposatului.
Stai linistit Batman ca mai toti pescarii au vreo cateva prin truse, numai ca secretele se mai si pastreaza. Ai incredere in naluca asta si experimenteaza diferite moduri de prezentare.
Aici vezi o prezentare a la Sorin Dragoi, unul din pescarii buni care pleaca urechea si la aia mai batrani si bine face - http://www.pescarul.com/spinning/artico ... cicada.htm
- Silver Buddy
Stai linistit Batman ca mai toti pescarii au vreo cateva prin truse, numai ca secretele se mai si pastreaza. Ai incredere in naluca asta si experimenteaza diferite moduri de prezentare.
Aici vezi o prezentare a la Sorin Dragoi, unul din pescarii buni care pleaca urechea si la aia mai batrani si bine face - http://www.pescarul.com/spinning/artico ... cicada.htm
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
- Dragos Cretu
- senior
sa nu confundam voblerele rattlin cu cicadele!
am prins la cateva facute de mine, dar...doar biban. sa prinzi biban la 3-400g cand e plin dar NU MANANCA LA NIK , cu o cicada ce 2 cm,
, e o mare victoriwe si starneste multa admiratie
cele mai mari de 3-3,5 cm nu le-am incercat,
sal citez pe ovidiu "tabla e sfanta la copca", dar gipe are mai multa dreptate cu "larva cu 3 craci"
, asa ca...astept cu nerabdare primavara
aaa, si MORMASCA RULEZZZZZZZZZZZ! e un jigging la micro lite.
am luat de la bibanei si ghiborti pana la pesti respectabili, trecuti e 3kg, si ma refer la TOT CE MISCA.
si inca ceva: eu dau extrem de rar la tzeava, stationar sau "fix".asa ca...trageti singuri concluziikle.
azi, de ex, am fo singurul care am luat 7 pestici intr-o ora. din 150 pers!
am prins la cateva facute de mine, dar...doar biban. sa prinzi biban la 3-400g cand e plin dar NU MANANCA LA NIK , cu o cicada ce 2 cm,

sal citez pe ovidiu "tabla e sfanta la copca", dar gipe are mai multa dreptate cu "larva cu 3 craci"

aaa, si MORMASCA RULEZZZZZZZZZZZ! e un jigging la micro lite.

si inca ceva: eu dau extrem de rar la tzeava, stationar sau "fix".asa ca...trageti singuri concluziikle.

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

- Dragos Cretu
- senior
Multumesc pentru datele furnizatesuperbaloane scrie:De departe cea mai prinzatoare naluca in sezonul rece! Sunt fan declarat al cicadei, tehnica insa o deprinzi un pic mai greu!
- Silver Buddy

banuiesc k erai terrybill de invidiat si terrybill de fericit in acelasi timpterrybill scrie:sa nu confundam voblerele rattlin cu cicadele!
am prins la cateva facute de mine, dar...doar biban. sa prinzi biban la 3-400g cand e plin dar NU MANANCA LA NIK , cu o cicada ce 2 cm,, e o mare victoriwe si starneste multa admiratie
sal citez pe ovidiu "tabla e sfanta la copca", dar gipe are mai multa dreptate cu "larva cu 3 craci", asa ca...astept cu nerabdare primavara
aaa, si MORMASCA RULEZZZZZZZZZZZ! e un jigging la micro lite.am luat de la bibanei si ghiborti pana la pesti respectabili, trecuti e 3kg, si ma refer la TOT CE MISCA.

terrybill scrie:sa nu confundam voblerele rattlin cu cicadele!
am prins la cateva facute de mine, dar...doar biban. sa prinzi biban la 3-400g cand e plin dar NU MANANCA LA NIK , cu o cicada ce 2 cm,, e o mare victoriwe si starneste multa admiratie
sal citez pe ovidiu "tabla e sfanta la copca", dar gipe are mai multa dreptate cu "larva cu 3 craci", asa ca...astept cu nerabdare primavara
aaa, si MORMASCA RULEZZZZZZZZZZZ! e un jigging la micro lite.am luat de la bibanei si ghiborti pana la pesti respectabili, trecuti e 3kg, si ma refer la TOT CE MISCA.
Cumva duminica pe Pantelimon ? Tu erai ala cu strapii cand toata lumea prindea numai biban si carasel