Eficacitatea cicadei la copca !!!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 13 Ian 2008, 19:08

De departe cea mai prinzatoare naluca in sezonul rece! Sunt fan declarat al cicadei, tehnica insa o deprinzi un pic mai greu!
Cele mai bune cicade ale tuturor timpurilor:
- Heddon Sonar - aceeasi forma din 1956 - asta tre' sa-ti zica multe!
- Silver Buddy
- Cotton Cordell "Gay Blade"
si cele facute manual de pescarii nostrii pe vremea raposatului.
Stai linistit Batman ca mai toti pescarii au vreo cateva prin truse, numai ca secretele se mai si pastreaza. Ai incredere in naluca asta si experimenteaza diferite moduri de prezentare.
Aici vezi o prezentare a la Sorin Dragoi, unul din pescarii buni care pleaca urechea si la aia mai batrani si bine face - http://www.pescarul.com/spinning/artico ... cicada.htm
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 13 Ian 2008, 21:14

Eu am avut rezultate super-bune cu cicadele din sticla de la River2Sea.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 13 Ian 2008, 21:48

sa nu confundam voblerele rattlin cu cicadele!

am prins la cateva facute de mine, dar...doar biban. sa prinzi biban la 3-400g cand e plin dar NU MANANCA LA NIK , cu o cicada ce 2 cm, :wink: , e o mare victoriwe si starneste multa admiratie
cele mai mari de 3-3,5 cm nu le-am incercat,
sal citez pe ovidiu "tabla e sfanta la copca", dar gipe are mai multa dreptate cu "larva cu 3 craci" :lol: , asa ca...astept cu nerabdare primavara

aaa, si MORMASCA RULEZZZZZZZZZZZ! e un jigging la micro lite. :wink: am luat de la bibanei si ghiborti pana la pesti respectabili, trecuti e 3kg, si ma refer la TOT CE MISCA.

si inca ceva: eu dau extrem de rar la tzeava, stationar sau "fix".asa ca...trageti singuri concluziikle.

azi, de ex, am fo singurul care am luat 7 pestici intr-o ora. din 150 pers! :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 13 Ian 2008, 21:52

Daca te referi la ce am scris eu, nu e nimic rattlin` in cicadele de la River2Sea, acelasi principiu numai ca sunt din sticla si nu din metal, si sunt mai groase.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 14 Ian 2008, 22:13

superbaloane scrie:De departe cea mai prinzatoare naluca in sezonul rece! Sunt fan declarat al cicadei, tehnica insa o deprinzi un pic mai greu!
Cele mai bune cicade ale tuturor timpurilor:
- Heddon Sonar - aceeasi forma din 1956 - asta tre' sa-ti zica multe!
- Silver Buddy
- Cotton Cordell "Gay Blade"
si cele facute manual de pescarii nostrii pe vremea raposatului.
Stai linistit Batman ca mai toti pescarii au vreo cateva prin truse, numai ca secretele se mai si pastreaza. Ai incredere in naluca asta si experimenteaza diferite moduri de prezentare.
Aici vezi o prezentare a la Sorin Dragoi, unul din pescarii buni care pleaca urechea si la aia mai batrani si bine face - http://www.pescarul.com/spinning/artico ... cicada.htm
Multumesc pentru datele furnizate :bere: Mai am o mare rugaminte, :help: spuneti-mi si mie de unde pot cumpara aceste tipuri de cicade .Sunt extra,si am siguranta ca sunt si eficiente.abia astept sa le "testez" :respekt:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Ian 2008, 06:56

terrybill scrie:sa nu confundam voblerele rattlin cu cicadele!

am prins la cateva facute de mine, dar...doar biban. sa prinzi biban la 3-400g cand e plin dar NU MANANCA LA NIK , cu o cicada ce 2 cm, :wink: , e o mare victoriwe si starneste multa admiratie
sal citez pe ovidiu "tabla e sfanta la copca", dar gipe are mai multa dreptate cu "larva cu 3 craci" :lol: , asa ca...astept cu nerabdare primavara

aaa, si MORMASCA RULEZZZZZZZZZZZ! e un jigging la micro lite. :wink: am luat de la bibanei si ghiborti pana la pesti respectabili, trecuti e 3kg, si ma refer la TOT CE MISCA.

si inca ceva: eu dau extrem de rar la tzeava, stationar sau "fix".asa ca...trageti singuri concluziikle.

azi, de ex, am fo singurul care am luat 7 pestici intr-o ora. din 150 pers! :lol:
banuiesc k erai terrybill de invidiat si terrybill de fericit in acelasi timp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 15 Ian 2008, 10:17

terrybill scrie:sa nu confundam voblerele rattlin cu cicadele!

Cumva duminica pe Pantelimon ? Tu erai ala cu strapii cand toata lumea prindea numai biban si carasel :wink:

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 17 Ian 2008, 22:58

Daca esti tovaras cu Decebal,si ai vandut un stradic acum 1 luna tu esti cel cu pricina si cu sacul de salau :respekt: :bere: si am mai auzit ca ai super scule spune-mi te rog frumos despre ce bat este vorba :oops: :twisted: :twisted:

Gipe
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gipe » 18 Ian 2008, 00:12

Este vb despre un Megabass Destroyer Hedgehog f4fst 1/16 - 5/8 un adevarat Ferarri in lasete (parerea mea) :shock:

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 18 Ian 2008, 17:54

Gipe scrie:Este vb despre un Megabass Destroyer Hedgehog f4fst 1/16 - 5/8 un adevarat Ferarri in lasete (parerea mea) :shock:
Astazi a "mers",sau ai dat cu shukan'ul--shucar'ul !!!?? :cooler:

Scrie răspuns