pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
albert.C
- veteran

-
nikolai_38 scrie:in primul rand,buna ziua,in al 2lea rand am o intrebare catre cunascatorii de lansete de spining Dragon,vreau sa-mi cumpar o lanseta de salau de la firma respectiva si ma interesa daca se merita sau nu,lanseta in cauza are 2,75 si 3-18gr x-fast si vreau sa stiu greutatea reala a batului ptr ca nu vreau sa dau banii pe vreun arac de vie,imi cer scz ca am scris aici, dar nu am vrut sa mai deschid alt topic. ( va rog astept raspuns urgent inainte sa fac vreo prostie) va multumesc

Daca tii mortisi pt Dragon,detaliaza locul unde pescuiesti(atat apa cat si barca/mal ) .
Eu ti-as recomanda altceva daca tot esti incepator,si nu numai...
-
nikolai_38
- junior

Nu a mai pescuit nimeni cu acest bat?
-
chuby man
- veteran

atunci cand o sa fii "virusat"de spinningul la clean si o sa-ti doresti un echipament nitel mai performant pot recomanda o lanseta TX Cormoran(Lungan sau Struuga)+mulineta Ryobi Slam 800; referitor la voblere, aproape orice vobler mic si cu vibratii puternice(culoarea favorita:spate albastru,lateral argintiu,burta portocalie) sper sa ne intalnim candva pe Aries si nu numai, FIR INTINS!!!
PS:cel mai mare clean pe care am reusit sa-l capturez a intrat la o oscilanta "clasica" pe care o foloseam pt. stiuca!?!