Debut sezon 2oo9 la stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am inteles...ce sa faci tu, saracutul de tine, daca stiuca nu coopereaza (sau e chiar inexistenta pe lungimea aia de rau)Neamtul scrie:Eu ma duc aproape in fiecare seara la Mures "la stiuca" dar numai stiuca nu am prins.Aproape la fiecare iesire am atacuri de avat sau clean...nu mari dar distractia conteaza.

In mai putin de doua saptamani ajung in tara si voi da si eu dupa stiuca tot ca tine

Nu conteazaaditud scrie:Am inteles...ce sa faci tu, saracutul de tine, daca stiuca nu coopereaza (sau e chiar inexistenta pe lungimea aia de rau)Neamtul scrie:Eu ma duc aproape in fiecare seara la Mures "la stiuca" dar numai stiuca nu am prins.Aproape la fiecare iesire am atacuri de avat sau clean...nu mari dar distractia conteaza.Ma rog, pe 2 Mai s-a dat drumul aici la toti rapitorii, nu numai la stiuca...dar am zis c-am fost la stiuca pentru ca parca mi-e dor...n-am mai prins una din Octombrie. In rest, nu sunt mare fan: prefer sa prind bass, e drill-ul mai spectaculos si se elibereaza si mai usor din carlig.
In mai putin de doua saptamani ajung in tara si voi da si eu dupa stiuca tot ca tineCe conteaza ca voi folosi Ultra-Light si micro-wobbler?

Am luat prima stiuca azi...ma rog, stiuculitza. Dar nu asta a fost descoperirea zilei: am incercat o Mepps Aglia (argintie) de 4 pe care o aveam in trusa (mi-am cumparat-o s-o incerc in tara la avat). Am OMORAT bass-ul; cred ca, in conditiile in care nimeni nu prindea mai nimic, am luat vreo doua duzini in 90 minute...nu prea mari (putin peste 2kg cel mai mare). Si stiuca tot la rotativa asta am luat-o. Incredibil, se parea ca-i o partida ratata: toti pescarii din zona comentau ce rea-i ziua. Am incercat wobbler de 7cm, 10cm (Rapala Original Floating), apoi un Rapala XRap Shad (de adancime), spinnerbait Booyah care nu ma dezamageste niciodata, un jig cu spinner, nimic, nimic, nici macar un atac. Apoi, cam la jumatate in timpul partidei, am scos Mepps-ul si, nebunie... Americanii nu prea folosesc Mepps, mai ales astia mai 'redneck' care urasc tot ce-i frantuzesc (cu toate ca asta era asamblata in US).