CURATENIE

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian herban
junior
junior

Re: CURATENIE

Mesaj de cristian herban » 05 Noi 2014, 21:46

Zoran Wiener scrie:
anem scrie: ... oameni buni, vreti curat la voi in casa atunci faceti voi ceva, nu asteptati sa vina altii sa faca treaba asta.
Asa e Anem, dar nah, io n-am vrut sa o spun direct! Imagine Am lasat sa se inteleaga ca fiecare sa-si faca curat "acasa", adica unde pescuie. :cooler:

Cu toate ca si organizarea unei intalniri sau concurs C&R eu o consider un pas bun, inainte! Unora insa tot nu le este suficient...Imagine
Daca asa o ganditi va sfatuiesc sa nu mai PESCUITI in tara asta si sa pescuiti,parerea mea este ca, cind veniti sa pescuiti pe aceste meleaguri nu va prea intereseaza de ce lasati in urma(Dunare,Delta), va felicit pentru faptul ca ati facut curat, probabil nu in ROMANIA si chiar daca ati facut niste partide de C&R, tin sa va spun ca in mod sigur urmarile unei partide in care O ANCORA PATRUNDE IN GURA (PE SPATELE SAU SAU AGATAT DE BURTA) nu poate sa fie favorabila acelui peste de acea sistemul C&R are si parti negative(de multe ori se zapaceste gura pestelui),spunetimi cu ce mai mananca acel peste.Dar mi-am amintit voi le faceti perfect 'si nu stricati gura pestilor' ,va amintesc de acea filmare parca ( chiar daca nu in Romania) cu Anem, cand prinde un somn si ii este rupt firul in dril ,acel somn cat timp nu mananca .ASA CA VIN UNI IN TARA NOASTRA SI PESCUIESC, RUP GURA PESTILOR SI PLEACA VESELI INAPOI IN STRAINATATE(la-s ba sa populeze ei ,sa faca ei curatenie si nu ne intereseaza pe noi,ca noi locuim in strainatate). Asa s-a intamplat cu asa zisi" INVESTITORI STRAINI" care au venit au pradat si au plecat. Imi cer scuze DAR ASTA-I PAREREA MEA.
Mai vreau sa amintesc un lucru care multi il uita si anume ca Hitler nu a fost roman, ca prea vor aia care au ajuns prin alte tari sa ne dea noua lectii.

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 06 Noi 2014, 08:19

cristian herban scrie: ...
Mai vreau sa amintesc un lucru care multi il uita si anume ca Hitler nu a fost roman...
Nu prea inteleg ce are Hitler de a face cu CURATENIA pe malul apelor, si nici cu C&R, si nici C&R cu curatenia...
Nu, Hitler nu a fost roman, dar de exemplu Ion Antonescu a fost: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Antonescu

Citat din Wikipedia:
Sub guvernarea lui Ion Antonescu, regatul României a reușit performanța de a deveni unicul stat în afară de Germania nazistă care a înființat și operat propriul lagăr de exterminare (în Podolia), unde peste 100 000 de evrei au pierit[43][44].
Sălbăticia și zelul cu care trupele române au executat politica lui Antonescu de exterminare a evreilor au fost remarcate la doar 3 luni de ofensivă comună în est chiar de către fuehrer, care declara că Antonescu urmează niște politici mult mai radicale decât noi în chestiunea evreiască. La doar 2 săptămâni de la deschiderea frontului răsăritean, Goebbels constata și el cât de splendid acționează Antonescu în chestiunea evreiască.[45] Armata româna sub conducerea lui Ion Antonescu a bătut recorduri în materie de număr de evrei masacrați într-o unică acțiune, ca și de număr de evrei masacrați într-un timp cât mai scurt, lăsând în urmă în aceste privințe chiar si Wehrmacht-ul lui Hitler![46] Jaful care însoțea masacrele armatei române i-au dezgustat pâna și pe naziști, rapoartele militare ale Wehrmacht-ului din iulie 1941 făcându-se ecoul nemulțumirilor germane în ce privește bestialitatea cu care soldații români sub comanda lui Antonescu își executau politica de masacrare evreilor. Nemții se temeau că asociați fiind cu românii, imaginea armatei lor ar putea să fie murdărită de zelul acestora din urmă.
Cred ca fiecare natiune, popor, are si bune, si rele, asa ca nu trebuie sa scoatem in evidenta doar relele altora, care sa ajute la dizgratierea unei sau unor persoane.
cristian herban scrie: ... ca prea vor aia care au ajuns prin alte tari sa ne dea noua lectii.
Se poate si trage chiulu de la lectii :roll:
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Noi 2014, 08:37

cristian herban scrie:
Zoran Wiener scrie:
anem scrie: ... oameni buni, vreti curat la voi in casa atunci faceti voi ceva, nu asteptati sa vina altii sa faca treaba asta.
Asa e Anem, dar nah, io n-am vrut sa o spun direct! Imagine Am lasat sa se inteleaga ca fiecare sa-si faca curat "acasa", adica unde pescuie. :cooler:

Cu toate ca si organizarea unei intalniri sau concurs C&R eu o consider un pas bun, inainte! Unora insa tot nu le este suficient...Imagine
Daca asa o ganditi va sfatuiesc sa nu mai PESCUITI in tara asta si sa pescuiti,parerea mea este ca, cind veniti sa pescuiti pe aceste meleaguri nu va prea intereseaza de ce lasati in urma(Dunare,Delta), va felicit pentru faptul ca ati facut curat, probabil nu in ROMANIA si chiar daca ati facut niste partide de C&R, tin sa va spun ca in mod sigur urmarile unei partide in care O ANCORA PATRUNDE IN GURA (PE SPATELE SAU SAU AGATAT DE BURTA) nu poate sa fie favorabila acelui peste de acea sistemul C&R are si parti negative(de multe ori se zapaceste gura pestelui),spunetimi cu ce mai mananca acel peste.Dar mi-am amintit voi le faceti perfect 'si nu stricati gura pestilor' ,va amintesc de acea filmare parca ( chiar daca nu in Romania) cu Anem, cand prinde un somn si ii este rupt firul in dril ,acel somn cat timp nu mananca .ASA CA VIN UNI IN TARA NOASTRA SI PESCUIESC, RUP GURA PESTILOR SI PLEACA VESELI INAPOI IN STRAINATATE(la-s ba sa populeze ei ,sa faca ei curatenie si nu ne intereseaza pe noi,ca noi locuim in strainatate). Asa s-a intamplat cu asa zisi" INVESTITORI STRAINI" care au venit au pradat si au plecat. Imi cer scuze DAR ASTA-I PAREREA MEA.
Mai vreau sa amintesc un lucru care multi il uita si anume ca Hitler nu a fost roman, ca prea vor aia care au ajuns prin alte tari sa ne dea noua lectii.
daca scri mesajul asta intr-un mod coerent atunci iti voi raspunde ... incearca sa inveti putin gramatica elementara si folosirea semnelor de punctuatie.

am inteles doar ca ai vazut tu nu stiu ce filmare cu mine ... as aprecia daca mi-ai arata-o si mie, nu de altceva dar ne trezim vorbind despre niste chestii care nu exista. in ciuda faptului ca mi-au rupt o gramada de somni, nicicare dintre chestiile alea nu au fost puse pe net. sau poate imi imi poti da exemplu de vreun pescar caruia nu i s-a rupt firul vreodata.

deci, pana la urma despre ce se discuta aici?

ps: ti-as dori sa prinzi in urmatorii zece ani fix atatia pesti cati am retinut eu de zece ani incoace ... indiferent de apele pe care am pescuit. :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 06 Noi 2014, 12:22

Acum vrei s-o dai cum i-ti cade tie mai bine,dar efectul ancorelor SCOASE din gura pestilor ,ancorele care au ZGARIAT pesti serios,aceste lucruri le spun deoarece cred ca este necesar ca dupa vreo 10 partide de C&R ar cam trebuii sa organizati si o populare cu peste.Eu spre exemplu am facut populare cu stiuca din cauza unor PESCARI DE BUNA CREDINTA,care au facut(in badjocura) FERFELITA gura marlitelor.. Au fodst si emisiuni de televiziune in care s-a aratat raul facut de uni "pescari",stiuca cu mandibula rupta ,cu ochii scosi.Dupa tine nu sar inpune niste populari(ex. voi initia niste poppulari si va voi chema si pe voi) :respekt:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 06 Noi 2014, 12:40

@Cristian Herban

De fapt, care e problema ta, ca eu n-am reusit inca sa inteleg ce vrei de fapt?

Nu iti convine ca unii romani, care locuiesc in alte tari, vin in Romania in concedii de odihna, platesc niste permise de pescuit ca ceilalti romani (desi pescuiesc doar 2-3 saptamani pe an, "strainii" platesc contravaloarea lui pe 1 an de zile, ca aia ce pescuiesc 12 luni pe an), pescuiesc in acealeasi ape in care unii romani retin si icrele de peste, iar ei, pentru ca isi permit sa elibereze tot ce prind, si mai fac si curatenie pe maluri sunt blamati?

Ce naiba de mentalitate e asta? Nimeni nu conteste ca pestii sunt raniti chiar daca faci C&R, dar sansele ca pestele ala sa supravietuiasca sunt mult mai mari decat pestele din traista ta.

Asa ca despre ce naiba vorbim?

PS. Cu asemenea mentalitate, sigur ai votat cu Ponta!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Noi 2014, 12:45

inainte de a continua "discutia" hai sa lamurim despre ce se vorbeste aici ... nu de altceva dar titlul topicului spune una iar subiectele la care s-a ajuns nu au nici o tangenta cu primul tau post.

deci, intai lamurim subiectul iar ulterior vom incerca sa purtam si o dicutie ... discutie inseamna ca ambele parti raspund la ceea ce se scrie.

ps: deci:
- vrei sa vina niste persoane care nu au de-a face cu anumite ape sa iti faca tie curatenie in locurile tale de pescuit?
- vrei sa vina aceleasi persoane sa iti populeze tie raul de peste ca sa ai ce duce acasa?
- vrei sa lamuresti lumea ca a elibera capturile este o prostie?
- vrei sa ma lamuresti si unde ai vazut nu stiu ce filmulet cu mine si un somn ce mi-a rupt?

pps: ca fapt divers iti dau niste explicatii:
- eu pescuiesc in Romania vreo 3 zile pe an si cu toate astea platesc acelasi permis pe care il platesti tu.
- toti pestii pe care ii prind ii eliberez in cele mai bune conditii posibile.
- nu imi las gunoaiele pe maluri, din contra, de regula curat locul in care pescuiesc.
- pescuiesc aproape exclusiv doar pe Dunare.
... urmate de o intrebare.
TU AI PRETENTIA CA EU SA VIN SA ITI CURAT MALURILE DE GUNOAIE SI SA ITI POPULEZ APELE PE CARE PESCUIESTI SI PE CARE EU NU AM CALCAT VREODATA?

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Noi 2014, 13:22

Eu cer sa fiu scutit de cel putin una dintre aceste obligatii impuse de Cristian.
Dat fiind faptul ca nu am mai rupt gura unui peste din Romania de 40 de ani, sa ma scuteasca ori de curatenie ori de repopulare.
Ce ziceti, e bine asa ? :twisted:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Noi 2014, 14:14

tudor scrie:Eu cer sa fiu scutit de cel putin una dintre aceste obligatii impuse de Cristian.
Dat fiind faptul ca nu am mai rupt gura unui peste din Romania de 40 de ani, sa ma scuteasca ori de curatenie ori de repopulare.
Ce ziceti, e bine asa ? :twisted:
Tudor, imi pare rau ... asa ceva este inadmisibil. daca incepem sa facem favoruri unde se ajunge? :lol:

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 06 Noi 2014, 14:23

Eu am pasaportul expirat!
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

cristian herban
junior
junior

Mesaj de cristian herban » 06 Noi 2014, 15:35

O.K. Anem, hai s-o schimbam ca n-as vrea sa ramanem suparati, de fapt pana la urma nu cred ca se rezolva prea multe cu discutii contradictorii, poate am exagerat putin dar am vrut sa-mi spun parerea mea despre C&R,in contecstul in care unii insinueaza cum ca "acest C&R, duce la o dezvoltare a populatiei piscicole" .Vreau sa-ti multumesc pentru conversatie si sper sa nu te superi :respekt: .

Scrie răspuns