Cupa ROMTRAVEL ALESD - Editia I
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mai sunt braconieri...dar oricum in numar mult mai mic decat in alte locuri...Din pacate nu stiu daca am sa pot ajunge deoarece de la ultimul meu post am facut o oprire la Urgenta la Chirurgie unde am suportat o interventie relativ usoara, dar inca nu sunt sigur ca am sa pot participa maine la concurs...oricum daca ma simt bine cat de cat si imi gasesc o pila la spitalul din Alesd sa imi schimbe pansamentul am sa vin si eu !
Daca nu reusesc sa ajung, FIR INTINS di distractie faina
Daca nu reusesc sa ajung, FIR INTINS di distractie faina
Pacat ca abia acum am aflat de la Andrei ca aveam cu cine sa merg la lac din Cluj,Deoarece organizatorul a venit la Energofish dupa vestele noastre de salvare deci as fi putut merge cu el.Nick scrie:Daca vin ceva baieti din sud,facem o noua "unire",a oamenilor pasionati(a se citi nebuni)de spinning.![]()
![]()
Mare pacat ca nu am stiut din timp,acum mie foarte greu sa rezolv ca nu am nimic pregatit si trenul de Cluj cred ca a plecat deaja din Bucuresti,mare ghinion dar promit ca la anu voi fi acolo negresit.
Mitrea Vasile
Energofish Bucuresti,
P.S. Am vorbit cu Andrei despre poze si am dat si numarul lui de tel,il repet aici:0745515208,sper sa se rezolve cu pozele.
Fir intins celor care concureaza indiferent de unde sunt.

salut
doctore nu ne fa asta pentru tine daca este nevoie ma fac asistent pana maine iau cursuri, citesc, experimentez, mai fac cate o ora de practica pe cate o vecina
deci ori ce doar sa vi
deci doctore te astept maine dimineata pe acolo, transformal pe Alec in infirmiera
salut si sper ca cel de sus sa vada vointa ta si poate poate face o minune sau poate putin mai "mare" tinand cont de "caracteristicile" tale
SANATATE si ne vedem maine la concurs
doctore nu ne fa asta pentru tine daca este nevoie ma fac asistent pana maine iau cursuri, citesc, experimentez, mai fac cate o ora de practica pe cate o vecina

deci doctore te astept maine dimineata pe acolo, transformal pe Alec in infirmiera
salut si sper ca cel de sus sa vada vointa ta si poate poate face o minune sau poate putin mai "mare" tinand cont de "caracteristicile" tale
SANATATE si ne vedem maine la concurs
salut
treaba cu pozele daca le are cineva si pe cele de la Caldarusani si pe cele de la Sacalaia si le poate aduce la concurs as fi foarte recunoscator
in cea ce priveste acceleratul de la Buc pleaca la 19.55 de la linia 7 si ajunge la Alesd la 5.30-6 dimineata deci poate poate se razgandeste mrvily
salut
treaba cu pozele daca le are cineva si pe cele de la Caldarusani si pe cele de la Sacalaia si le poate aduce la concurs as fi foarte recunoscator
in cea ce priveste acceleratul de la Buc pleaca la 19.55 de la linia 7 si ajunge la Alesd la 5.30-6 dimineata deci poate poate se razgandeste mrvily
salut
Sanyi, am sa incerc sa ajung maine la Alesd, chiar daca nu o sa concurez. Imi va fi aproape imposibil sa stau 4 ore in barca tinand cont de faptul ca am o incizie de 8 cm in zona ganglionilor inghinali! Daca chiar nu ma simt in stare am sa iti trimit prin Vali Stratanov Cd-ul promis, cu pozele de la 3 Lacuri si Sacalaia!
PS Felicitari pt Caldarusani:)
PS2 Alec nu vine. A preferat o expozitie filatelica la Brasov
PS Felicitari pt Caldarusani:)
PS2 Alec nu vine. A preferat o expozitie filatelica la Brasov
salut
ma bucur sa aud asta, in cea ce il priveste pe Alec spunei ca si eu am fost-sunt filatelist deci pot sa-mi aduc dulapul de timbre si inbina placutul cu utilul, dar sincer sa fiu m-as bucura daca ai putea veni dar daca totusi nu se poate SANATATE si ai grija de tine, e mai am o intrebare, nu sti cine vine de la cj? sau cati?
salut
ma bucur sa aud asta, in cea ce il priveste pe Alec spunei ca si eu am fost-sunt filatelist deci pot sa-mi aduc dulapul de timbre si inbina placutul cu utilul, dar sincer sa fiu m-as bucura daca ai putea veni dar daca totusi nu se poate SANATATE si ai grija de tine, e mai am o intrebare, nu sti cine vine de la cj? sau cati?
salut
am uitat de pomenit ca in cea ce priveste Caldarusaniul cred ca am avut putin noroc tinand cont ca au fost acolo pescari mai buni ca mine (in 1 mansa mi-am pierdut greutatea exact in locul unde am avut loviturile, in a 2-a am lovit un singur biban in ultimele 10 min iar in 3 am dat de cardul de bibani si asa am punctat) deci poti sa-ti dai seama in mare dar am si vaslit destul de mult schimbandumi locul tot la 10-15 min
salut
salut
Am inteles ca de la Cluj vin in jur de 15 pescari. Nu stiu cine exact, stiu ca vin Vali, Cozma, Canda, ingineru'...despre ei am inteles ca vin sigur...in rest nu stiu...si eu eram cu "sigur" dar acum sunt incert din pacate. Oricum fac pe dracu-n patru sa vin. Apoi 'om vedea, daca nu ma simt bine, ma intorc maine seara inapoi la Cluj. Oricum si-au anuntat prezenta si 4 pescari de la Iasi,ceea ce este imbucurator. Cred ca per total o sa fie in jur de 25-30 de concurenti!
Alec e filatelist de elita, la Brasov va fii premiat ca si colaborator de onoare a "filateliei romane" - a si castigat ceva expozitie, da' oricum cred ca s-ar bucura sa faceti un schimb de impresii...probabil la primul concurs din anul viitor.
Alec e filatelist de elita, la Brasov va fii premiat ca si colaborator de onoare a "filateliei romane" - a si castigat ceva expozitie, da' oricum cred ca s-ar bucura sa faceti un schimb de impresii...probabil la primul concurs din anul viitor.
Dupa cum ai vazut mesajul l-am postat la 18,39 min. eu abia am intrat in casa de 10 minute m-am intors dintr-o cursa de 700.km. si nu am nimic pregatit.Credema ca imi este imposibil sa mai prind trenul chiar daca as fi plecat atunci cin am scris mesajul{de acasa pina la gara fac 45 min} deci CELE MAI MARE REGRETE eu le am. Ma consolez cu ideea ca va veni editia a 2 a pe care am promis sa nu o ratez indiferent ce ar fi. AM PROMIS si de regula ma tin de promisiune.sanyi scrie:salut
salut
Inca o data va urez la toti fire intinse si vreme cit mai buna.
Sa cistige cei mai buni,