Cupa ROMTRAVEL ALESD - Editia I

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 18 Noi 2005, 09:48

Ne bucuram ca v-ati hotarat sa veniti! Se prinde in primul rand biban (mare - 500g - 1 kg) dar nu e de neglijat nici stiuca sau cleanul! Oricum la concursurile anterioare diferenta au facut-o bibanii - Tileagdul fiind dupa parerea mea, si nu numai a mea, lacul cu cei mai frumosi bibani din Transilvania! Va asteptam !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Noi 2005, 09:55

dr.pike scrie:Ne bucuram ca v-ati hotarat sa veniti! Se prinde in primul rand biban (mare - 500g - 1 kg) dar nu e de neglijat nici stiuca sau cleanul! Oricum la concursurile anterioare diferenta au facut-o bibanii - Tileagdul fiind dupa parerea mea, si nu numai a mea, lacul cu cei mai frumosi bibani din Transilvania! Va asteptam !
se simte spiritul ardeleanului... :lol: :lol: zanks, doc.
si... oricum, bibi rules! :!:
ne vedem dimineata,
sa traim!

aaa, apropo, cati s-au inscris? cine a mai confirmat?
si...dak se poate...alte detalii despre lac, pls :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 18 Noi 2005, 10:04

salut
cu cat mai multi cu atat mai bine si mai frumos, caci doara suntem pescari de spinning si nu de c... de stam 72 de ore separati de ne vedem la inscriere si la plecare :lol:
salut si sper sa mai vina si din alte zone
ne intalnim acolo

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 18 Noi 2005, 10:45

Daca vin ceva baieti din sud,facem o noua "unire",a oamenilor pasionati(a se citi nebuni)de spinning. :lol: :lol: :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 18 Noi 2005, 11:51

salut
pt cei din cj am o rugaminte daca are careva nr d-lui Andrei de la Energofish caci el are poze facute (de mine) la finala de la Caldarusani si baietii de la aventuri la pescuit au nevoie de cateva asa ca daca cineva il are este rugat sa ne ajute
salut si va multumesc

peo
junior
junior

Mesaj de peo » 18 Noi 2005, 12:22

pozele de la Caldarusani sunt puse pe cd-u,dar am nevoie de o adresa unde sa trimit acest cd. Nr. de telefon este :0264/426276 sau0745/515208. Ofer gratuit tuturor doritorilor cd-ul cu poze si filmul cu demonstratia lui PiOTR PISKORSKI la concursul de la Sacalaia la cupa Salmo.

peo
junior
junior

Mesaj de peo » 18 Noi 2005, 12:36

Daca au nevoie si baietii de la aventuri de pozele de la Caldarusani pot sa le trimit la depozitul din bucuresti ,iar colegul Dan sale dea cd-ul.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Noi 2005, 13:36

leba scrie: si...dak se poate...alte detalii despre lac, pls :roll:
hai, maaaa, clujenii, oradenii, nu se poate...chiar nu stiti nik? :wink: :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

peo
junior
junior

Mesaj de peo » 18 Noi 2005, 14:06

Lacul dela Tileag se afla la cca 10 km de la iesirea din orasul ALESD spre ORADEA. Este un lac de acumulare in care se poate prinde bibani chiar pana la 1 kg , stiuci, salai, clean, pastrav.Datorita faptului ca este al doilea lac pe cursul Crisului Repede se poate pescui fara nici o problema si pe timp ploios. Practic apa este permanent curata. Prin grija celor de la aps bihor cele doua lacuri de pe cursul Crisului Repede sunt foarte bine pazite. Practic pe aceste lacuri nu exista braconieri.

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 18 Noi 2005, 14:20

Afirmatia ca nu ar exista braconieri pe lacurile dela Alesd nu se bate cap in cap cu relatarile baietilor de pe forum despre cum taie pripoanele braconierilor pe lacurile de la Alesd?

Scrie răspuns