Cupa ROMTRAVEL ALESD - Editia I
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ne bucuram ca v-ati hotarat sa veniti! Se prinde in primul rand biban (mare - 500g - 1 kg) dar nu e de neglijat nici stiuca sau cleanul! Oricum la concursurile anterioare diferenta au facut-o bibanii - Tileagdul fiind dupa parerea mea, si nu numai a mea, lacul cu cei mai frumosi bibani din Transilvania! Va asteptam !
se simte spiritul ardeleanului...dr.pike scrie:Ne bucuram ca v-ati hotarat sa veniti! Se prinde in primul rand biban (mare - 500g - 1 kg) dar nu e de neglijat nici stiuca sau cleanul! Oricum la concursurile anterioare diferenta au facut-o bibanii - Tileagdul fiind dupa parerea mea, si nu numai a mea, lacul cu cei mai frumosi bibani din Transilvania! Va asteptam !

si... oricum, bibi rules!

ne vedem dimineata,
sa traim!
aaa, apropo, cati s-au inscris? cine a mai confirmat?
si...dak se poate...alte detalii despre lac, pls

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Daca vin ceva baieti din sud,facem o noua "unire",a oamenilor pasionati(a se citi nebuni)de spinning.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
hai, maaaa, clujenii, oradenii, nu se poate...chiar nu stiti nik?leba scrie: si...dak se poate...alte detalii despre lac, pls

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Lacul dela Tileag se afla la cca 10 km de la iesirea din orasul ALESD spre ORADEA. Este un lac de acumulare in care se poate prinde bibani chiar pana la 1 kg , stiuci, salai, clean, pastrav.Datorita faptului ca este al doilea lac pe cursul Crisului Repede se poate pescui fara nici o problema si pe timp ploios. Practic apa este permanent curata. Prin grija celor de la aps bihor cele doua lacuri de pe cursul Crisului Repede sunt foarte bine pazite. Practic pe aceste lacuri nu exista braconieri.