cum se prinde salau in apa adanca?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cum se prinde salau in apa adanca?
incerc sa dau de domnu salau in apa adanca,mai exact in olt si apa atinge adncime de aproape 25 m in fata centralei.am incercat si cu vobler si cu twister si deocamdata nimic.pt vobler mi se pare prea adanca apa .voi ce ziceti?
Uita vobleru. Un shad pe jig sabot la "verticala". Jigul poate sa fie si de 28gr in functie de curent. Il lasi sa cada sub barca pana atingi substratul, ridici 5cm si nu mai misti. Mai bine zis lasi curentul sa miste shadul. Din cand in cand mai iei contact cu substratul ca sa vezi daca esti aproape sau nu.
Fara barca nu stiu.
Tudor
Fara barca nu stiu.

Tudor
-
- veteran
-
- veteran
am dat si pe balustrada si pe taluz,n-am incercat din barca.a mers mai mult turbina 2 da am impresia ca inca nu mananca perioada asta la artificial (mai ales ca nici la oblete nu se prinde cine stie ce exemplare fata de anu trecut).cred ca totusi pana nu se raceste vremea mai mult la artificial n-o sa se prinda mare lucru.
-
- veteran
ieri am luat 6 salai si un avat pe apa de 9 m.scule folosite:jig sabot 14 gr, super shad de 10 cm, ata PP de 10 lb, bat 8'6'' 1/4-1 1/4 , mulineta Daiwa 2500.Secretul este sa pescuiesti pe structuri(pietre in cazul meu), inca nu il gasesti raspandit pe platourile din fata hidrocentralei.catax4u scrie:am dat si pe balustrada si pe taluz,n-am incercat din barca.a mers mai mult turbina 2 da am impresia ca inca nu mananca perioada asta la artificial (mai ales ca nici la oblete nu se prinde cine stie ce exemplare fata de anu trecut).cred ca totusi pana nu se raceste vremea mai mult la artificial n-o sa se prinda mare lucru.
pai de tras trage, dar tre sa-l cauti unde trebuie!catax4u scrie:pai si cand o sa inceapa sa traga la twistere?
Mihai Florescu tocmai ti-a spus ca trage, dar cauta-l in locuri fioroase, pietre , stanci, stramtoarea gibraltarului etc... etc!
si baga jiguri suficient de grele pt apa adanca si curent, adica sa controlezi miscarea si sa tii fundul (apei

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...