Cum sa punem stop braconajului?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- junior
Cum sa punem stop braconajului?
Va dau un singur exemplu.Am fost la pescuit la petrimanu si pe lac apa era scazuta batea vantul si m-am dus sa pescuiesc pe raul latorita cu o lingurita meps argintie de 0.dupa primele lanseuri pe langa pietre cu apa putin mai adanca am inceput sa prind pastraviori mici de vreo 200-300g dar am facut poze si i-am eliberat.Am prins aproape in fiecare loc unde erau cascade si apa mai adanca.M-am hotarat sa pescuiesc in sus pe rau si am ajuns intr-un loc unde era o cascada uriasa si un vadulet de vreo 10 m lungime si era apa adanca de vreo un 1,50m.am lansat pt ca vazusem in apa mai multi pastravi dintre care si 2 mai mari dar nu am apucat sa recuperez 1m ca mi s-a agatat lingurita intr-o setca care avea vreo 6 pastraviori de rau in ea aproape morti.Tragand o concluzie de la intamplarea mea am si eu o intrebare:Exista undeva un loc de pescuit unde sa nu mai dam de urmele acestor distrugatori?
-
- junior
Parerea mea e ca in valcea cea mai mare vina pt braconaj o are filiala ajvps care sunt cei mai mari braconieri din intreaga tara zic eu.si martori sunt pescarii care asista neputinciosi la discutii intre filiala si politie cand sunt prinsi uni braconieri si pana la final nu se rezolva nimik.ASTA E ROMANIA.......
-
- junior
Nu pot spune ca am o alta parere pt k la ei am permisul de pescuit facut,dar nici o asociatie nu cred k are ce face hotiei din valcea.Pt k braconierii pacalesc si politaii cu acte false in fata.EX:Acum 2luni in valcea au aparut niste indivizi si au zis k sunt cu acte in regula si ca pot baga setci unde vor ei.Au garantat k o sa bage numai setci de ata nu mono,dar eu tot nu cred ca au bagat numai ata pt ca noaptea nu au mai fost supravegheati de nimeni si sigur si-au facut de cap au bagat mono la greu.Dar cel mai grav e k in actele lor scria clar k aveau voie in lacul de acumulare din nord nicidecum pe canalul de fuga.Daca politia nu a avut ce sa le faca AJVPS nici atat atunci ce poate sa faca asociatia asta desi stiu sigur k are ganduri bune.
Madalin_07 scrie:Nu pot spune ca am o alta parere pt k la ei am permisul de pescuit facut,dar nici o asociatie nu cred k are ce face hotiei din valcea.Pt k braconierii pacalesc si politaii cu acte false in fata.EX:Acum 2luni in valcea au aparut niste indivizi si au zis k sunt cu acte in regula si ca pot baga setci unde vor ei.Au garantat k o sa bage numai setci de ata nu mono,dar eu tot nu cred ca au bagat numai ata pt ca noaptea nu au mai fost supravegheati de nimeni si sigur si-au facut de cap au bagat mono la greu.Dar cel mai grav e k in actele lor scria clar k aveau voie in lacul de acumulare din nord nicidecum pe canalul de fuga.Daca politia nu a avut ce sa le faca AJVPS nici atat atunci ce poate sa faca asociatia asta desi stiu sigur k are ganduri bune.
vrei sa spui k au bagat numai mono si cu hotia nu are ce face nici ajvps si nici o alta asociatie pentru k nici pescarii nu dau nici un ajutor
si ajvps nu vrea sa faca nimic pt k sunt implicati si ei in hotie
argumentez ce am zis in legatura cu ajvps Valcea:
in lunile iunie si iulie prin fata locului meu de munca in fiecare seara in jurul orei 11 30 pm niste angajati d l ajvps treceau cu aro din dotare cu barca in masina si intoarcerea era la ora 5 am dar p langa barca erau si cativa saci(ce era in ei va las sa ganditi)
am asistat la o discutie in care cineva ii intreba ce faceau ei noapte de noapte pe balta.RASPUNSU:"cautam setci"
dar acum va intreb eu chiar atat de multe setci au gasit ei pe decursul a 2 luni in fiecare seara cate 4-5 saci?
in lunile iunie si iulie prin fata locului meu de munca in fiecare seara in jurul orei 11 30 pm niste angajati d l ajvps treceau cu aro din dotare cu barca in masina si intoarcerea era la ora 5 am dar p langa barca erau si cativa saci(ce era in ei va las sa ganditi)
am asistat la o discutie in care cineva ii intreba ce faceau ei noapte de noapte pe balta.RASPUNSU:"cautam setci"
dar acum va intreb eu chiar atat de multe setci au gasit ei pe decursul a 2 luni in fiecare seara cate 4-5 saci?
Re: Cum sa punem stop braconajului?
ai incercat sa anunti cazul la 112 ?Madalin_07 scrie:Va dau un singur exemplu.Am fost la pescuit la petrimanu si pe lac apa era scazuta batea vantul si m-am dus sa pescuiesc pe raul latorita cu o lingurita meps argintie de 0.dupa primele lanseuri pe langa pietre cu apa putin mai adanca am inceput sa prind pastraviori mici de vreo 200-300g dar am facut poze si i-am eliberat.Am prins aproape in fiecare loc unde erau cascade si apa mai adanca.M-am hotarat sa pescuiesc in sus pe rau si am ajuns intr-un loc unde era o cascada uriasa si un vadulet de vreo 10 m lungime si era apa adanca de vreo un 1,50m.am lansat pt ca vazusem in apa mai multi pastravi dintre care si 2 mai mari dar nu am apucat sa recuperez 1m ca mi s-a agatat lingurita intr-o setca care avea vreo 6 pastraviori de rau in ea aproape morti.Tragand o concluzie de la intamplarea mea am si eu o intrebare:Exista undeva un loc de pescuit unde sa nu mai dam de urmele acestor distrugatori?
dupa ultimele informatii, s-ar putea sa fie si ei obligati sa aiba o reactie.
niste poze, chiar si cu telefonul mobil, n-ar strica !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii