Cum sa punem stop braconajului?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Re: Cum sa punem stop braconajului?

Mesaj de adiwolf » 14 Aug 2007, 18:53

Gyorg scrie:
ai incercat sa anunti cazul la 112 ?
dupa ultimele informatii, s-ar putea sa fie si ei obligati sa aiba o reactie.
niste poze, chiar si cu telefonul mobil, n-ar strica !
chiar merge?
se ocupa si cu actele de braconaj? a anuntat cineva si s-au luat masuri?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Aug 2007, 18:55

Hai sa vezi la Avrig,Porumbac,Sarata,braconaj.Pe linga cei de la baraje,sunt localnicii care au facut prapad in prohibitie.Dar aici am putea lua in discutie si mizeria care o deverseaza la Avrig,cei de la firma de porci.Cunoscatorii locului stiu problema,doar cei de la ape si mediu nu vad.

Madalin_07
junior
junior

Mesaj de Madalin_07 » 14 Aug 2007, 19:00

sincer nu am mai incercat la 112 pt ca am vazut ca nu cam au ce face.Si cel care baga setci e chiar cel de la cabana petrimanu poate cei din bucuresti stiu mai bine daca au fost cazati acolo cateva zile si daca au iesit noaptea la o plimbare pe malul lacului,ar fi vazut o singura barca de fier care e pe acolo cum isi verifica setcile in fiecare seara si dimineata.Intrebare:pesti care sunt pusi la dispozitia clientilor la cabana cu ce sunt prinsi?

@ndrey
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de @ndrey » 15 Aug 2007, 05:54

Madalin_07 scrie:sincer nu am mai incercat la 112 pt ca am vazut ca nu cam au ce face.Si cel care baga setci e chiar cel de la cabana petrimanu poate cei din bucuresti stiu mai bine daca au fost cazati acolo cateva zile si daca au iesit noaptea la o plimbare pe malul lacului,ar fi vazut o singura barca de fier care e pe acolo cum isi verifica setcile in fiecare seara si dimineata.Intrebare:pesti care sunt pusi la dispozitia clientilor la cabana cu ce sunt prinsi?

si cati clienti sa aiba madaline?sa stea cu setca in apa in fiecare noapte?chiar credeti k baga setca doar pentru a servi clientii cu pastrav??????? :evil: :evil: :evil:
eu zic k nu e doar asta .din vanzarea de peste face banu greu. :evil: :evil:

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 15 Aug 2007, 08:53

Hai sa va spun o poveste adevarata de la Dunare, zona Zimnicea. In 3-4 ore vin si ne controleaza la permise 3 echipe de la politia de frontiera( una cu barca, una pe jos si una cu Aro), actele in regula, noteaza la carnetel etc. In fata noastra pe dunare unii cu o barca manevrau la setci, mai in aval altii isi cercetau cele cca 20 de varse puse de-a lungul malului , cate una in fiecare loc mai bun.In fiecare varsa scot ciortanica 300g-1,5 kg, basculeaza tot in barca. :oops:

Ii intrebam pe politai " Da' p-aia de ce nu ii controlati ???" ; Raspuns: "Au autorizatii pt pescuit comercial. " :shock:

Langa noi mai in aval un cetatean "zimnicarez" cu lansetele la ciortan, le arata niste hartii care nu seamana a permis de pescuit sportiv, parlamenteaza putin, politia hop in barca si pleaca. MAi tarziu aflam cu stupoare ca un "bulibasa" din Zimnicea le-a facut rost la toti localnicii de permise comerciale, contra 120 ron/an, emise la Calarasi :shock: Platind o taxa aproape cat un permis sportiv, "cetateanul" are voie sa bage in Dunare si setci si varse, amortizandu-si banii dati pe un an intreg din vanzarea capturii pe 1-2 zile. CUM E POSIBIL ASA CEVA ??? In plus, ce are Calarasi-ul cu Zimnicea ??? Dupa inca o ora apar 3-4 bastinosi cu un par de lanseta si se pun pe greblat .... ca prin farmec, politia nu mai apare. :?

raduliviu70
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de raduliviu70 » 15 Aug 2007, 09:26

Salut!
Zilele trecute au fost in zona Pietrimanu,Galbenu si pe malurile celor doua lacuri ,daca esti atent,pot fii vazute inclusiv setci monofilament.Am intrbat pe cei de la Galbenu care construiesc deversorul si mi-au spus ca sunt ale celor de la Ciunget,de la hidrocentrala.Adio pastravi.
Pacat :( :(

Madalin_07
junior
junior

Mesaj de Madalin_07 » 15 Aug 2007, 09:45

si nu le-ai taiat?Eu unu de cate ori le vad le scot si le fac varza.Si am incercat sa le scufund si barca aia dar ce sa muti vitamai hardughia.:)))))

@ndrey
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de @ndrey » 15 Aug 2007, 11:58

care barca madalin?aia mare de lemn?k se poate rezolva cu ea

Scrie răspuns