Cum sa prind avatul ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
asa mi-au intrat mie,majoritatea avatilor prinsi sunt luati la bulan,atunci cand urmaream altceva cu alta naluca decat cele dedicate avatului...
de regula cand sunt obsedat de avat si incing mulineta cu naluci de avat,ma ignora total...
de regula cand sunt obsedat de avat si incing mulineta cu naluci de avat,ma ignora total...

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
-
- veteran
eu nu pricep asta cu "acolo merge la...si acolo la..."
de ex. in delta pe sulina mai sus de crisan ...nu intra neam pe vobler...numa pe rotativa
pe dunare mai sus de rasova..intra si la rotativa..dar mai micuti.am pus un ssr...si...surpriza numa bucati trase la xerox...2kile'
ce-o fi in capu' lor???ca pana mea tot dunare e si acolo si acolo.
de ex. in delta pe sulina mai sus de crisan ...nu intra neam pe vobler...numa pe rotativa
pe dunare mai sus de rasova..intra si la rotativa..dar mai micuti.am pus un ssr...si...surpriza numa bucati trase la xerox...2kile'
ce-o fi in capu' lor???ca pana mea tot dunare e si acolo si acolo.
-
- veteran
??? ciudat Dane.la mine totusi era ceva asemanator...locul..apa max 2 m...zona de intinsura... imi ataca voblerul jos de tot kiar pe fund...simteam cum il dau de pietre si ...pac... o lua!danr scrie:macar e distanta, dar eu cu aceiasi avati, unde am gasit un banc, mi s-a intamplat sa iau cativa pe o rotativa, si dupa 30 minute avatii sa sara in continuare si eu sa nu mai iau niciunul
dupa care vin a doua zi si tot niciunul, ei sareau in continuare

Si-au schimbat comportamentul asta ca sa te faca sa nu uiti ca is avatidanr scrie:macar e distanta, dar eu cu aceiasi avati, unde am gasit un banc, mi s-a intamplat sa iau cativa pe o rotativa, si dupa 30 minute avatii sa sara in continuare si eu sa nu mai iau niciunul
dupa care vin a doua zi si tot niciunul, ei sareau in continuare