cum ataca somnul?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Sep 2007, 17:47

este team daiwa BG care era un model facut pentru basspro
nu se mai vinde acum

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 19 Sep 2007, 11:09

cum stati cu capturile la somn, la ceati mai prins?
eu din pacate nam mai apucat sa merg la pesti, sunt plecat din localitate si se pare ca apele isi cam fac de cap, tot cresc si imi schimba din planuri!
fir intins! 8)

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 20 Sep 2007, 00:14

la gorj e ok....ultima captura unu de peste 70kg....am fost depasit :lol: am rezistat in top peste 2 luni cu unu de vreo 50 kg...nui nimik abia a inceput sezonul :lol: se poate egala :lol: e foarte bine ca a fost prins de un bun prieten de al meu.... :D
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Sep 2007, 10:14

am vazut ceva la televizor, un tip care o luat un somn cam la greutatea asta, de ala e vorba, pe ce apa lo luat?ce scule folosea?
la pestisor din cite am inteles!
intradevar , mai este timp atita cit nu ingheata!
fir intins! 8) 8) 8)

mini_mic
veteran
veteran

Re: cum ataca somnul?

Mesaj de mini_mic » 05 Oct 2007, 00:51

udila gabriel scrie:macar nu mai scrie si tu la locatie ca esti din craiova.si asa nu suntem de fala,are rost sa ne mai faci si tu de ris?
dupa indelungi observatii la clasamentele din turneul AVP am observat de ce domnul pe care il citez sustinea ca pescarii din zona noastra nu sunt de fala, chiar sunt de ras: 0 pesti, 2 bibani, 4 bibani....in conditiile in care media era in jurul a catorva ZECI de bibani de pescar.
am totusi niste reprosuri pt restul concurentilor si sfaturi pt cei care nu au reusit sa prinda mai nimic:
- cei care au prins : sunteti niste rautaciosi care nu va ajutati colegii de breasla
- cei care nu au prins: cei care au prins sustin ca puteati sa prindeti si cu fragmente dintr-o punga de seminte frumos colorata.
concluzia.....jalnici pescarii din zona noastra !!!
Obiectiv: 8,1 kg !

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 05 Oct 2007, 11:50

:elkgrin:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 01 Noi 2007, 22:34

Este de mirare ca acolo unde sunt 3 olteni 2 se cearta sigur??Nu.Dar pun pariu ca daca s-au si intalnit cumva la Marian in centru gabitza are ceafa rosie.Somnul dupa parearea mea este cel mai scarbos peste iar cand incerci sa iti scoti carligul din stomacul lui sa iasa si o coada de shobolan afara frate ma tot duc la un clean.

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 01 Noi 2007, 23:05

vampir scrie:.Somnul dupa parearea mea este cel mai scarbos peste iar cand incerci sa iti scoti carligul din stomacul lui sa iasa si o coada de shobolan afara frate ma tot duc la un clean.
:lol: :lol: :lol: .....asta daca prinzi ...daca nu prinzi te multumesti doar cu lipitorile, broastele si coropisnitele pe care le pui in ac, care sunt de cele mai multe ori moi si zemoase :lol: :lol: :lol:
Obiectiv: 8,1 kg !

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 01 Noi 2007, 23:14

Asta daca nu dai cu vobler "sobolan" :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Dec 2007, 16:52

no fratilor , ca e iarna si apele sunt ca mocirloase(cel putin muresul), dar cu somnii cum mai stati, ceva bucati, cum cind si la ce?
nu alta dar sa mai schimbam o vorba, eu anul asta zero, sa fiu direct, poate sunt si norocosi printre noi care nu au stat degeaba noptile la pesti, fara sai surprinda vreun somn(mos ene ), cu garda jos ! 8) 8) 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns