cum ataca somnul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
- storm fish
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
Re: cum ataca somnul?
dupa indelungi observatii la clasamentele din turneul AVP am observat de ce domnul pe care il citez sustinea ca pescarii din zona noastra nu sunt de fala, chiar sunt de ras: 0 pesti, 2 bibani, 4 bibani....in conditiile in care media era in jurul a catorva ZECI de bibani de pescar.udila gabriel scrie:macar nu mai scrie si tu la locatie ca esti din craiova.si asa nu suntem de fala,are rost sa ne mai faci si tu de ris?
am totusi niste reprosuri pt restul concurentilor si sfaturi pt cei care nu au reusit sa prinda mai nimic:
- cei care au prins : sunteti niste rautaciosi care nu va ajutati colegii de breasla
- cei care nu au prins: cei care au prins sustin ca puteati sa prindeti si cu fragmente dintr-o punga de seminte frumos colorata.
concluzia.....jalnici pescarii din zona noastra !!!
Obiectiv: 8,1 kg !
- MARIUS POPA
- veteran
Este de mirare ca acolo unde sunt 3 olteni 2 se cearta sigur??Nu.Dar pun pariu ca daca s-au si intalnit cumva la Marian in centru gabitza are ceafa rosie.Somnul dupa parearea mea este cel mai scarbos peste iar cand incerci sa iti scoti carligul din stomacul lui sa iasa si o coada de shobolan afara frate ma tot duc la un clean.
vampir scrie:.Somnul dupa parearea mea este cel mai scarbos peste iar cand incerci sa iti scoti carligul din stomacul lui sa iasa si o coada de shobolan afara frate ma tot duc la un clean.

Obiectiv: 8,1 kg !
- MARIUS POPA
- veteran
no fratilor , ca e iarna si apele sunt ca mocirloase(cel putin muresul), dar cu somnii cum mai stati, ceva bucati, cum cind si la ce?
nu alta dar sa mai schimbam o vorba, eu anul asta zero, sa fiu direct, poate sunt si norocosi printre noi care nu au stat degeaba noptile la pesti, fara sai surprinda vreun somn(mos ene ), cu garda jos !

nu alta dar sa mai schimbam o vorba, eu anul asta zero, sa fiu direct, poate sunt si norocosi printre noi care nu au stat degeaba noptile la pesti, fara sai surprinda vreun somn(mos ene ), cu garda jos !

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.