cum ataca somnul?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 09 Sep 2007, 01:01

se mai ia dar in special primavara...vine in gura e apa calda de la termo...acolo la fascine....unde goanga este goanga :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Sep 2007, 11:26

haideti sa abordam altcumva subiectul !incercati sa va expuneti punctul de vedere referitor la momeala pe care ati folosito, si tipul de apa in care sa folosit( apa tulbure, apa curata, apa semi) ,si incercati sa-i dati un calificativ!poate uni am pescui numa cu rima neagra , groasa, altii cu pestisor viu( caras, tipar, ...)!am tot auzit tot felu de momeli care mai de care, banuiesc ca au dat si roade daca au fost mentionate!
fir intins! 8) 8) :respekt:

P.S:numa cine vrea poate cine nu, sa renunte, informatiile dumneavoastra pot fi de ajutor, nu numai mie, mersi!!!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 10 Sep 2007, 16:30

mah ...eu pot spune ca am incercat cam cu toate momelile fie naturale fie artificiale e adevarat unele functioneaza in functie de apa(transparenta ,temperatura...etc)dar am si momeli care cu care prind mai tot timpul...dak dau in balta folosesc pestisor viu legat de baliza....dak dau in baraje(in spatele portilor) folosesc mult nalucile.....la rau dau in special cu lipitori negre si coropisnita(goanga)..in delta rama serpeasca..
la somn conteaza mult sa sti unde vine el sa manance...si ai rezolvat e ca si prins
FIR INTINS :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Sep 2007, 16:42

uite ca vin sa te contrazic un pic ( nu mult mah...).am dat int-un loc unde pur si simplu facea valuri ca barca ( cu motor), acolo sigur nu se mai hranea nimic inafara de somn si iam dat lipitoare insingerata , am dat si cu oscilante , si nimic, era apa adinca intr-un cot, sa zic asa, si acoperea o arie mare de hranire,insa revenea cam in acelasi loc cu regularitate (acuma e posibil sa fi fost un banc de somni) insa pe portiune intinsa era lina apa, nu avea curent puternic(vb de apa curgatoare ), si era destul de curata apa.
intradevar daca se folosesc alte metode de pescuit decit cele pasnice, orice e posibil,insa pe mine ma depasesc treburile nesportive si nelalocul lor( intelegi)!
fir intins si mustate lungi 8)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Sep 2007, 19:47

tudor scrie:Am dat raspuns lui Pikeman.

Altfel atacati somnul cu orice. Ia si naluci sau prazi mici. Chestia e sa i le pui chiar in fata nasului. Aici e mai greu. Trebuie sa-i si gasesti.
asta te referi la topicu-cu nalucile de somn? :) ca nu inteleg :roll:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 10 Sep 2007, 19:59

MARIUS POPA scrie:uite ca vin sa te contrazic un pic ( nu mult mah...).am dat int-un loc unde pur si simplu facea valuri ca barca ( cu motor), acolo sigur nu se mai hranea nimic inafara de somn si iam dat lipitoare insingerata , am dat si cu oscilante , si nimic, era apa adinca intr-un cot, sa zic asa, si acoperea o arie mare de hranire,insa revenea cam in acelasi loc cu regularitate (acuma e posibil sa fi fost un banc de somni) insa pe portiune intinsa era lina apa, nu avea curent puternic(vb de apa curgatoare ), si era destul de curata apa.
intradevar daca se folosesc alte metode de pescuit decit cele pasnice, orice e posibil,insa pe mine ma depasesc treburile nesportive si nelalocul lor( intelegi)!
la ce te referi cand zici de metode cand zici metode de pescuit altele decat cele pasnice?nu inteleg. :cry:
nici tonul nici ce ai scris...sincer fi mai explicit...asta dac te referi la ce am postat eu

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Sep 2007, 21:05

storm xxx scrie:
MARIUS POPA scrie:uite ca vin sa te contrazic un pic ( nu mult mah...).am dat int-un loc unde pur si simplu facea valuri ca barca ( cu motor), acolo sigur nu se mai hranea nimic inafara de somn si iam dat lipitoare insingerata , am dat si cu oscilante , si nimic, era apa adinca intr-un cot, sa zic asa, si acoperea o arie mare de hranire,insa revenea cam in acelasi loc cu regularitate (acuma e posibil sa fi fost un banc de somni) insa pe portiune intinsa era lina apa, nu avea curent puternic(vb de apa curgatoare ), si era destul de curata apa.
la ce te referi cand zici de metode cand zici metode de pescuit altele decat cele pasnice?nu inteleg. :cry:
nici tonul nici ce ai scris...sincer fi mai explicit...asta dac te referi la ce am postat eu
se refera ca ia dat cu tot ce a avut si no pus botu, si ca singurele metode la care ar fi pus botu (curent, plasa...) nu le foloseste fiind nesportive

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 10 Sep 2007, 21:08

pikeman scrie:
tudor scrie:Am dat raspuns lui Pikeman.

Altfel atacati somnul cu orice. Ia si naluci sau prazi mici. Chestia e sa i le pui chiar in fata nasului. Aici e mai greu. Trebuie sa-i si gasesti.
asta te referi la topicu-cu nalucile de somn? :) ca nu inteleg :roll:
Se poate. Dupa atatea zile crezi ca mai stiu ? :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Sep 2007, 04:59

:lol: dak am prinde la fiecare sedinta de pescuit...... :lol:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 11 Sep 2007, 08:50

storm xxx scrie::lol: dak am prinde la fiecare sedinta de pescuit...... :lol:
stie natura sa se regleze n-aveti voi grija......daca as fi prins la fiecare sedinta ehee :roll: . asa mai fac si un somn pe balta...si o bere, ne mai si bronzam :lol:
Obiectiv: 8,1 kg !

Scrie răspuns