cum ataca somnul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
haideti sa abordam altcumva subiectul !incercati sa va expuneti punctul de vedere referitor la momeala pe care ati folosito, si tipul de apa in care sa folosit( apa tulbure, apa curata, apa semi) ,si incercati sa-i dati un calificativ!poate uni am pescui numa cu rima neagra , groasa, altii cu pestisor viu( caras, tipar, ...)!am tot auzit tot felu de momeli care mai de care, banuiesc ca au dat si roade daca au fost mentionate!
fir intins!
P.S:numa cine vrea poate cine nu, sa renunte, informatiile dumneavoastra pot fi de ajutor, nu numai mie, mersi!!!
fir intins!

P.S:numa cine vrea poate cine nu, sa renunte, informatiile dumneavoastra pot fi de ajutor, nu numai mie, mersi!!!
- storm fish
- veteran
mah ...eu pot spune ca am incercat cam cu toate momelile fie naturale fie artificiale e adevarat unele functioneaza in functie de apa(transparenta ,temperatura...etc)dar am si momeli care cu care prind mai tot timpul...dak dau in balta folosesc pestisor viu legat de baliza....dak dau in baraje(in spatele portilor) folosesc mult nalucile.....la rau dau in special cu lipitori negre si coropisnita(goanga)..in delta rama serpeasca..
la somn conteaza mult sa sti unde vine el sa manance...si ai rezolvat e ca si prins
FIR INTINS
la somn conteaza mult sa sti unde vine el sa manance...si ai rezolvat e ca si prins
FIR INTINS

- MARIUS POPA
- veteran
uite ca vin sa te contrazic un pic ( nu mult mah...).am dat int-un loc unde pur si simplu facea valuri ca barca ( cu motor), acolo sigur nu se mai hranea nimic inafara de somn si iam dat lipitoare insingerata , am dat si cu oscilante , si nimic, era apa adinca intr-un cot, sa zic asa, si acoperea o arie mare de hranire,insa revenea cam in acelasi loc cu regularitate (acuma e posibil sa fi fost un banc de somni) insa pe portiune intinsa era lina apa, nu avea curent puternic(vb de apa curgatoare ), si era destul de curata apa.
intradevar daca se folosesc alte metode de pescuit decit cele pasnice, orice e posibil,insa pe mine ma depasesc treburile nesportive si nelalocul lor( intelegi)!
fir intins si mustate lungi
intradevar daca se folosesc alte metode de pescuit decit cele pasnice, orice e posibil,insa pe mine ma depasesc treburile nesportive si nelalocul lor( intelegi)!

asta te referi la topicu-cu nalucile de somn?tudor scrie:Am dat raspuns lui Pikeman.
Altfel atacati somnul cu orice. Ia si naluci sau prazi mici. Chestia e sa i le pui chiar in fata nasului. Aici e mai greu. Trebuie sa-i si gasesti.

Always C&R
http://www.bscteam.ro
- storm fish
- veteran
la ce te referi cand zici de metode cand zici metode de pescuit altele decat cele pasnice?nu inteleg.MARIUS POPA scrie:uite ca vin sa te contrazic un pic ( nu mult mah...).am dat int-un loc unde pur si simplu facea valuri ca barca ( cu motor), acolo sigur nu se mai hranea nimic inafara de somn si iam dat lipitoare insingerata , am dat si cu oscilante , si nimic, era apa adinca intr-un cot, sa zic asa, si acoperea o arie mare de hranire,insa revenea cam in acelasi loc cu regularitate (acuma e posibil sa fi fost un banc de somni) insa pe portiune intinsa era lina apa, nu avea curent puternic(vb de apa curgatoare ), si era destul de curata apa.

nici tonul nici ce ai scris...sincer fi mai explicit...asta dac te referi la ce am postat eu
se refera ca ia dat cu tot ce a avut si no pus botu, si ca singurele metode la care ar fi pus botu (curent, plasa...) nu le foloseste fiind nesportivestorm xxx scrie:la ce te referi cand zici de metode cand zici metode de pescuit altele decat cele pasnice?nu inteleg.MARIUS POPA scrie:uite ca vin sa te contrazic un pic ( nu mult mah...).am dat int-un loc unde pur si simplu facea valuri ca barca ( cu motor), acolo sigur nu se mai hranea nimic inafara de somn si iam dat lipitoare insingerata , am dat si cu oscilante , si nimic, era apa adinca intr-un cot, sa zic asa, si acoperea o arie mare de hranire,insa revenea cam in acelasi loc cu regularitate (acuma e posibil sa fi fost un banc de somni) insa pe portiune intinsa era lina apa, nu avea curent puternic(vb de apa curgatoare ), si era destul de curata apa.
fir intins si mustate lungi![]()
nici tonul nici ce ai scris...sincer fi mai explicit...asta dac te referi la ce am postat eu
Always C&R
Se poate. Dupa atatea zile crezi ca mai stiu ?pikeman scrie:asta te referi la topicu-cu nalucile de somn?tudor scrie:Am dat raspuns lui Pikeman.
Altfel atacati somnul cu orice. Ia si naluci sau prazi mici. Chestia e sa i le pui chiar in fata nasului. Aici e mai greu. Trebuie sa-i si gasesti.ca nu inteleg

- storm fish
- veteran