cu ce pescuim la stiuca pe apa limpede?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cu ce pescuim la stiuca pe apa limpede?
Cu ce naluca as putea pescui pe un lac cu apa ff limpede?reusesc sa vad stiucile...lansez...stiuca vine dupa naluca dar nu ataca!!cu ce as putea sa o pacalesc?
- George1985
- veteran
Re: cu ce pescuim la stiuca pe apa limpede?
http://www.totalfishing.ro/shad-kingdom ... -6573.html
Cauta asa ceva, eventual cele de 9cm.
Banuiesc ca dai pe balta, astea le-as incerca
Cauta asa ceva, eventual cele de 9cm.
Banuiesc ca dai pe balta, astea le-as incerca

Incearca Super fluke de Zoom, ai de 7" montat cu cirlig de swimbait cu putin plumb...se misca bine in suprafata cu scurte miscari din incheiatura...sau alt jerkbait de guma asemanator...functioneaza .
Eu as incerca cu voblere suspending sau floating si le`as lucra "stop and go" da rezultate cand stiuca face faze din astea.
Multumesc...o sa incerc maine cate ceva din raspunsurile vostre...
Toata lumea da sfaturi cu privire la naluci. Eu iti dau alt sfat. Daca pescuiesti cu struna metalica, este posibil sa o vada daca apa este foarte limpede. Inlocuie struna metalica cu un inaintas din fluorocarbon de calitate, de cel putin 0,45 mm, si lung de vre-un metru.
Si recupereaza cu viteza maxima!costin_s scrie:Toata lumea da sfaturi cu privire la naluci. Eu iti dau alt sfat. Daca pescuiesti cu struna metalica, este posibil sa o vada daca apa este foarte limpede. Inlocuie struna metalica cu un inaintas din fluorocarbon de calitate, de cel putin 0,45 mm, si lung de vre-un metru.
-
- veteran
Fluorcarbonul este recomandat in asemenea situatii. Iar ca naluci, incearca cu o guma in culoare naturala, in functie de ce pesti sunt in apa in care pescuiesti. Ca recuperare incearca de toate, de la viteza la stop and go.
- George1985
- veteran
Nu chiar viteza maxima 

De regula trebui sa schimbi cateva naluci pana o pacalesti ! daca totusi nu vrea incearca in alt loc si revino dupa ceva timp cu alta naluca decat cea dupa care a venit dar mulineaza mai incet si sigur o pacalesti .Eu am patit-o de multe ori iar cand reveneam sii da-m altceva .....erea`n carlig.....