cu ce pescuim la stiuca pe apa limpede?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
Re: cu ce pescuim la stiuca pe apa limpede?
Iti dau si eu un sfat daca dai pe apa limpede si probabil nici prea adanca: incearca sa fii mai discret cand lansezi si mulinezi, evita miscarile ample, largi si balacirea apei repetat, vezi si pozitia soarelui sa nu-ti sublinieze prea tare umbra pe apa ca salbatiuciunile devin reticente uneori cand simt ca ceva parca nu e in regula.
Paseantii si elicile sint iarasi efective pe apa limpede.....oricum sa ne spui la ce ai reusit in final... 

Astept sa se mai raceasca putin apa..poate o sa se schimbe situatia.deocamdata am gasit niste bibani mult mai hotarati:)

am observat cu toate ca apa nu era limpede precum o descriai (am vazut si de asta ),stiuca nu se arata.asa ca am incercat lanseurile lungi daca terenul o permite(sau alegi tu ca sa-ti permita de unde lansezi ca de cele mai multe ori canalele sunt imbacsite) intre 30-45 grade fata de mal si daca se poate naluca sa aterizeze tot la baza a ceva(stuf pe malul opus sau cioata scufundata in apropierea lui).
si normal ca am incercat totdeauna sa accesez acele locuri dar mai comod deci mai de aproape dar nu au concretizat.
uite ca atunci dintoasa s-a mai aratat si cred ca un lanseu lung permite in situatii de stramtoare sa dea stiucii timp sa se hotarasca,sa nu fie constransa de spatiu sa actioneze ci convinsa de continuitatea stimulilor ....si poate nici nu mai are tot timpul din lume sa te vada.
acuuu poate nu dai pe canale si stricai o calimara de cerneala,da' nu-i bai ca de asta mai gasim

"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron