Concurs "Cupa Salmo" - Sacalaia

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 31 Aug 2005, 14:12

Septimiu scrie:Mai am si eu cateva intrebari:

1.In cazul in care numarul candidatilor inscrisi depaseste numarul de locuri si se ajunge la calificari, acestea se vor efectua strict la speciile de pesti care puncteaza in concurs (stiuca, biban si salau)?

2.Pentru Cluj calificarile vor avea loc pe Sacalaia?

3.Ce se intampla daca ma inscriu la concurs, presupunem ca trec si de calificari si nu pot participa la concurs (din motive personale). Primesc banii (sau o parte din ei) inapoi? Nu am gasit in regulament nici o precizare legata de acest lucru numai faptul ca dupa calificari nu se mai poate schimba concurentul.

4.Filmele demonstrative ale filmei Salmo vor fi distribuite si concurentilor?

1. In cazul in care este nevoie de concurs preliminar punctele de inscriere pot organiza oriunde in zona lor ( lac sau apa curgatoare) , nu neaparat concurs de stiuca ci un concurs de spinning la orice rapitor.Locatia concursului preliminar va fi anuntat fiecarui concurent telefonic. Obligator la inscriere concurentul va lasa un nr. de telef. unde poate fi contactat.
2. Da. Clujul va faca preliminariile impreuna cu cei de la Gherla pe Sacalaia.
3. In cazul in care concurentul se califica si din diferite motive nu poate participa va primi inapoi mai putin cu 200.000 cea ce reprezinta taxa de organizare preliminari. Daca nu se fac preliminarii va primi suma integrala. Speram sa nu fie cazul.
Andrei Pop, Energofish Cluj

Ca filme demonstrative vor fi distribuite clientilor, nu va putem raspunde. Trebuie sa recunoasteti si dumneavoastra ca intrebarea e, totusi, putin prea deplasata. Nu le putem spune partenerilor nostri ce anume sa aduca, fie ca sunt filme sau alte materiale promotionale. Este o chestiune care este strict la latitudina dansilor. Ne-au asigurat ca vor fi premii Salmo, nu stim exact in ce vor consta. Oricum, suntem convinsi ca vor fi pe placul fiecaruia dintre concurenti(Dan Iercosan)

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 31 Aug 2005, 14:28

Dan Iercosan scrie: Ca filme demonstrative vor fi distribuite clientilor, nu va putem raspunde. Trebuie sa recunoasteti si dumneavoastra ca intrebarea e, totusi, putin prea deplasata. Nu le putem spune partenerilor nostri ce anume sa aduca, fie ca sunt filme sau alte materiale promotionale. Este o chestiune care este strict la latitudina dansilor. Ne-au asigurat ca vor fi premii Salmo, nu stim exact in ce vor consta. Oricum, suntem convinsi ca vor fi pe placul fiecaruia dintre concurenti(Dan Iercosan)
Multumesc pentru raspuns!

Intrebarea nu mi se pare deloc deplasata! Una este sa vezi un film in care se explica modul de utilizare al unei naluci o singura data si alta este sa poti sa il vezi de cate ori vrei si sa analizezi "explicatia" in cele mai mici amanunte. Oricum ar fi excelent daca s-ar distribui chiar si contra cost! :)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Sep 2005, 14:45

Va zic un lucru: cei care n-ati fost in anii trecuti nici nu va puteti imagina ce misto va fi! Chiar daca nu se va prinde f mult peste. Abia astept! Iar premiile sunt mult peste orice concurs de spinning de pana acum.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 01 Sep 2005, 14:54

Ce imi place este faptul ca pana anul trecut se faceau inscrieri numai in limita locurilor disponibile dar de anul asta e altfel........cu calificari :D deci o partida de pescuit in plus...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Sep 2005, 15:04

Totusi, la 150 lei, s-ar putea sa nu fie nevoie de calificari. Cred ca vor fi cam fix 80.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 01 Sep 2005, 15:08

Tinand cont de faptul ca in anii trecutii in o zi sau maxim doua se terminau inscrierile...

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 01 Sep 2005, 18:32

Salutare,
Cei care credeti ca nu vor fi calificari va inselati,
Am semnale din tara ca sunt foarte multi doritori sa participe la aceasta editie si sunt mai mult ca sigur ca vor fi destul de multi peste cele 80 de locuri puse la bataie,
Apropo Bogdane, La primele doua editii intradevar nu aveai voie cu barca ta dat la cea de a treia de anul trecut a fost voie sa participi si cu barca ta.
Astept cu nerabdare editia din anul asta,cred ca va fi syuper misto.

Leba
veteran
veteran

request

Mesaj de Leba » 02 Sep 2005, 13:24

rog iesenii(moldovenii) interesati de participare sa ma contacteze sau sa posteze pe forum...
in 2(sau mai multi) iesirea e mult mai placuta :)
fire intinse!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 02 Sep 2005, 18:35

Pentru cei din iasi inscrierile se fac la suceava la domnul hrisca,pentru cei din sudul moldovei la bacau la lozinca.
Mai multe amanunte cit si adresele si numarul de telefon al celor care fac inscrieri gasilti la:http://www.energofish.ro/impres/slm.htm.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 14 Sep 2005, 21:14

Pai, io daca nu am participat in viata mea la un concurs de genul, as avea cateva intrebari, asa ca rog a nu plezni in ras cei cu mai multa experienta :D

1. E necesar carnetul de membru a unei asociati de pescuit sportiv (ex. AGVPS)
2. Pur si simplu daca sar cu banu' si daca din zona mea nu s-au inscris prea multi, o sa intru in concurs?
3. E permis orice tip de naluci la alegerea sau inspiratia fiecaruia??
4. Daca doresc pot sa particip doar in calitate de privitor, si daca da am unde arunca un cort?
5. O harta a zonei sau cum se poate ajunge la Sacalaia ar fi ideala (eventual sa apara pe situl celor de la Energofish)
6. Orice alte detalii care credeti ca ar fi importante pentru cineva care nu a patricipat pana acum la concursuri de gen.

Chiar as fi curios sa pot vedea cum se desfasoara un concurs de spinning, chiar si daca nu particip si doar o sa stau pe mal cu ochii beliti la ce se intampla pe lac :shock:[/quote]

Am sa va transmit raspunsul colegului meu de la Cluj, Andrei Pop

1. Avand caracter particular nu este nevoie de carnet de membru AGVPS. In acest caz nu participa la punctarea pt. campionatul intern de spinnig.
2. Idiferent de zona de inscriere in cazul in care numarul de inscrisi depaseste cu mult peste numarul de locuri alocat, se organizeaza un concurs de preselectie in toate cele 12 puncte de inscriere. In toate punctele de inscriere procentul celor care nu vor participa este identic. (adica, de exemplu, daca la Bucuresti sunt inscrisi 100 si la Cluj 10, procentual vor fi admisi - in cazul depasiri cu 10% de la Bucuresti - 90 si de la Cluj 9 )
3. Naluca o alege fiecare concurent dupa propria inspiratie cu conditia ca aceasta sa fie artificiala.
4. Binenteles ca exista loc suficient pentru amplasarea cortului. Va fi problema insa cu mancarea. Masa si cazarea se asigura doar celor inscrisi sau invitati la acest concurs. In rest acceptam doritori de asemenea spectacole insa lacul de la Sacalaia este inconjurat de stuf si singurul loc de privit este pontonul. Din cauza aglomeratiei care se creeaza la intrarea si iesirea concurentilor, este interzis vizitatorilor accesul pe ponton.
5 Posibilitatea de a ajunge la Sacalaia este urmatoarea - sper sa tina loc de o harta - iata detaliile: Din municipiul Cluj se face deplasarea spre orasul Gherla. Odata ajunsi in orasul Gherla, traversati centrul si de la sediul politiei Gherla prima strada la dreapta urmarind indicatorul de Reghin. Drumul traverseaza cale ferata iar dupa cca 2km intalnim intersectia cu Nicula. Facem dreapta spre Nicula si ne deplasam cca 10-12 km, fara sa deviem de la drumul principal pana vedem pe partea dreapta Cabana Sacalaia.

Andrei Pop, Energofish Cluj

ar fi pacat sa nu participi...nu stii de unde sare iepurele...pardon,stiuca!!! :o

iti spun din proprie experenta ca daca nu joci, nu castigi.

ne vdm acolo.

terry bill, the romanian kill.

Scrie răspuns