Concurs "Cupa Salmo" - Sacalaia

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 26 Aug 2005, 08:02

Am intrebat la magazinul Avat din Cluj cand incep inscrierile si iata ce am aflat:

-inscrierile se fac in perioada 01.09.2005 - 15.09.2005
-Taxa de participare:
*1800000 ROL (180 RON) - barca asigurata de organizatori
*1500000 ROL (150 RON) - barca proprie

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 29 Aug 2005, 12:48

Mi se par cam "prohibitive" taxele...o sa vedem ce va fi:). La barca proprie intra oare si "pneumaticele"?. Si inca o intrebare: stie cineva niste detalii legate de conscurs: cazare, nr manse, etc?
Multumesc

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 29 Aug 2005, 13:12

suna a distractie!

:D
near the beer

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 29 Aug 2005, 14:06

dr.pike scrie:Mi se par cam "prohibitive" taxele...o sa vedem ce va fi:). La barca proprie intra oare si "pneumaticele"?. Si inca o intrebare: stie cineva niste detalii legate de conscurs: cazare, nr manse, etc?
Multumesc
Intr-adevar taxele sunt destul de "piperate".
Anul trecut nu am fost dar cred ca intra si "pneumaticele"
Cazarea se va face la cabana , casute si corturi. Numarul de manse:2 (una sambata si una duminica). In pret este inclusa si cazarea si masa. Se pescuieste strict in regim C&R.

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 30 Aug 2005, 17:28

Septimiu scrie:
dr.pike scrie:Mi se par cam "prohibitive" taxele...o sa vedem ce va fi:). La barca proprie intra oare si "pneumaticele"?. Si inca o intrebare: stie cineva niste detalii legate de conscurs: cazare, nr manse, etc?
Multumesc
Intr-adevar taxele sunt destul de "piperate".
Anul trecut nu am fost dar cred ca intra si "pneumaticele"
Cazarea se va face la cabana , casute si corturi. Numarul de manse:2 (una sambata si una duminica). In pret este inclusa si cazarea si masa. Se pescuieste strict in regim C&R.
salutare tuturor,
chiar daca intrecerea este organizata direct de catre colegii mei de la Cluj, voi incerca sa va dau eu mai multe detalii.
Il rectific mai intai pe Mihai Vasilescu, data corecta este 8-9 octombrie.
Restul detaliilor, programul competitiei precum si un sistem de punctare gasiti la linkul http://www.energofish.ro/impres/slm.htm

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 30 Aug 2005, 18:38

Multumesc
Da, barci proprii sunt si pneumaticele. Cred ca putini ar fi - chiar daca e posibil sa existe - aceia care ar putea sa plimbe de ici-colo o Laguna sau alta constructie din fibra sau tabla. Insa e important a se retine ca nu este acceptata motorizarea de nici un fel. Nici chiar motoarele electrice, doar arbitri vor avea asa ceva pentru o eficienta mai buna.

Se preconizeaza o participare destul de mare, vrem ca evenimentul sa fie si sa ramana in mintea pescarilor unul de exceptie. Intr-adevar, taxa este destul de ridicata, dar sa nu uitam ca este un concurs care dureaza doua zile si, mai ales, ca Energofish asigura cazarea si masa.

Un alt atu ar trebui sa fie acela ca la eveniment vor fi prezenti fondatorii si reprezentantii firmei Salmo. Nu cred ca e o ocazie mai buna pentru un "debate" pe tema nalucilor.

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 30 Aug 2005, 18:46

sanyi scrie:salut
sa speram ca se anunta ceva pe site inainte de a se termina inscrierile sau dupa ce nu mai sunt locuri
salut
Inscrierile se pot face la unul dintre magazinele de mai jos, incepand cu data de 1 septembrie:

1. „Energofish� Bucuresti (pentru concurentii din municipiul Bucuresti si judetele Arges, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman); tel. 021-2106959 / 0741-181156.
2. „Avat� Cluj si sediul AJPS Cluj (judetul Cluj, mai putin municipiile Gherla si Dej); tel. 0264- 439439 / 0264-598976.
3. AJPS Gherla (municipiile Gherla si Dej); tel. 0264-241846 / 0721-964247.
4. „Avat� Alba Iulia (judetele Alba si Hunedoara); tel. 0258- 832432.
5. „Avat� Baia Mare (judetele Maramures si Satu Mare); tel. 0262-218017.
6. AJPS Odorheiul Secuiesc (judetele Mures si Harghita); tel. 0266-218434.
7. PF Hrisca Daniel Suceava (judetele Botosani, Iasi, Neamt si Suceava); tel. 0740-188167.
8. „Eurofish� Tg. Jiu (judetele Dolj, Gorj, Mehedinti si Olt); tel. 0744-565259.
9. „Pescarul roman� Bacau (judetele Bacau, Braila, Galati, Tulcea si Vrancea); tel. 0745-509775.
10. „Sport Weekend� Zalau (judetele Bihor si Salaj); tel. 0260- 661290 / 0744-530939.
11. „Rododendron� Sacele (judetele Brasov si Covasna); tel. 0722-352821.
12. „Somonul� Timisoara (judetele Arad, Caras Severin si Timis); tel. 0722-873326

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 30 Aug 2005, 19:13

Pai, io daca nu am participat in viata mea la un concurs de genul, as avea cateva intrebari, asa ca rog a nu plezni in ras cei cu mai multa experienta :D

1. E necesar carnetul de membru a unei asociati de pescuit sportiv (ex. AGVPS)
2. Pur si simplu daca sar cu banu' si daca din zona mea nu s-au inscris prea multi, o sa intru in concurs?
3. E permis orice tip de naluci la alegerea sau inspiratia fiecaruia??
4. Daca doresc pot sa particip doar in calitate de privitor, si daca da am unde arunca un cort?
5. O harta a zonei sau cum se poate ajunge la Sacalaia ar fi ideala (eventual sa apara pe situl celor de la Energofish)
6. Orice alte detalii care credeti ca ar fi importante pentru cineva care nu a patricipat pana acum la concursuri de gen.

Chiar as fi curios sa pot vedea cum se desfasoara un concurs de spinning, chiar si daca nu particip si doar o sa stau pe mal cu ochii beliti la ce se intampla pe lac :shock:

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 31 Aug 2005, 09:55

costi scrie:Pai, io daca nu am participat in viata mea la un concurs de genul, as avea cateva intrebari, asa ca rog a nu plezni in ras cei cu mai multa experienta :D

1. E necesar carnetul de membru a unei asociati de pescuit sportiv (ex. AGVPS)
2. Pur si simplu daca sar cu banu' si daca din zona mea nu s-au inscris prea multi, o sa intru in concurs?
3. E permis orice tip de naluci la alegerea sau inspiratia fiecaruia??
4. Daca doresc pot sa particip doar in calitate de privitor, si daca da am unde arunca un cort?
5. O harta a zonei sau cum se poate ajunge la Sacalaia ar fi ideala (eventual sa apara pe situl celor de la Energofish)
6. Orice alte detalii care credeti ca ar fi importante pentru cineva care nu a patricipat pana acum la concursuri de gen.

Chiar as fi curios sa pot vedea cum se desfasoara un concurs de spinning, chiar si daca nu particip si doar o sa stau pe mal cu ochii beliti la ce se intampla pe lac :shock:
Am sa va transmit raspunsul colegului meu de la Cluj, Andrei Pop

1. Avand caracter particular nu este nevoie de carnet de membru AGVPS. In acest caz nu participa la punctarea pt. campionatul intern de spinnig.
2. Idiferent de zona de inscriere in cazul in care numarul de inscrisi depaseste cu mult peste numarul de locuri alocat, se organizeaza un concurs de preselectie in toate cele 12 puncte de inscriere. In toate punctele de inscriere procentul celor care nu vor participa este identic. (adica, de exemplu, daca la Bucuresti sunt inscrisi 100 si la Cluj 10, procentual vor fi admisi - in cazul depasiri cu 10% de la Bucuresti - 90 si de la Cluj 9 )
3. Naluca o alege fiecare concurent dupa propria inspiratie cu conditia ca aceasta sa fie artificiala.
4. Binenteles ca exista loc suficient pentru amplasarea cortului. Va fi problema insa cu mancarea. Masa si cazarea se asigura doar celor inscrisi sau invitati la acest concurs. In rest acceptam doritori de asemenea spectacole insa lacul de la Sacalaia este inconjurat de stuf si singurul loc de privit este pontonul. Din cauza aglomeratiei care se creeaza la intrarea si iesirea concurentilor, este interzis vizitatorilor accesul pe ponton.
5 Posibilitatea de a ajunge la Sacalaia este urmatoarea - sper sa tina loc de o harta - iata detaliile: Din municipiul Cluj se face deplasarea spre orasul Gherla. Odata ajunsi in orasul Gherla, traversati centrul si de la sediul politiei Gherla prima strada la dreapta urmarind indicatorul de Reghin. Drumul traverseaza cale ferata iar dupa cca 2km intalnim intersectia cu Nicula. Facem dreapta spre Nicula si ne deplasam cca 10-12 km, fara sa deviem de la drumul principal pana vedem pe partea dreapta Cabana Sacalaia.

Andrei Pop, Energofish Cluj

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 31 Aug 2005, 10:08

Mai am si eu cateva intrebari:

1.In cazul in care numarul candidatilor inscrisi depaseste numarul de locuri si se ajunge la calificari, acestea se vor efectua strict la speciile de pesti care puncteaza in concurs (stiuca, biban si salau)?

2.Pentru Cluj calificarile vor avea loc pe Sacalaia?

3.Ce se intampla daca ma inscriu la concurs, presupunem ca trec si de calificari si nu pot participa la concurs (din motive personale). Primesc banii (sau o parte din ei) inapoi? Nu am gasit in regulament nici o precizare legata de acest lucru numai faptul ca dupa calificari nu se mai poate schimba concurentul.

4.Filmele demonstrative ale filmei Salmo vor fi distribuite si concurentilor?

Scrie răspuns