pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gardos
- senior

Mda, am fost trimis cu forta in concediu saptamana viitoare. Pentru ca dupa ce ma intorc, vreo trei luni trebuie sa bag material la foc continuu.
Si ma gandeam ca poate ar fi util un topic in care mai facem schimb de locatii de concediu... cu afinitate la spinning. Ceva idei de locuri in care sa te poti caza - inclusiv cu un viitor pescar in varsta de doi ani - si care sa fie, "din intamplare"(pentru sotie

), aproape de o apa in care se poate pescui in luna martie? Plec din Bucuresti - mi-este confortabila o raza de cerc cam de 300 km... Multam !
-
albert.C
- veteran

-
iti recomand sa mergi pe clisura dunarii,ai diferite locuri de batut salau acolo+ca peisajul este demential !
-
valeriu28
- veteran

ce rau o fi....
de locatia precizata de Albert am auzit si eu ca ar fi interesanta..
Daca in wee esti available si nu pleci sambata, poate cautam salaul pe Arges...

Tare-s curios cum se incarca "noua achizitie"
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
-
Gardos
- senior

ce e-n mana nu-i minciuna. plec duminica in concediu, e aglomerat samabata, toti pleaca atunci. :p bagam salau

-
dumanelutu
- senior

-
clisura dunari fara indoiala
-
Gardos
- senior

o sa incerc sa gasesc ceva in clisura sa fie ok si pt junior. as sta cu o grija prea mare cu el pe malul dunarii. de fapt, cred ca nu as putea sta.
-
Adelin
- Moderator

Cazanele Dunarii zona Eselnita, peisaje de vis, acces facil cu familia, pesti, conditii bune si multe pensiuni.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
vampir
- utilizator constant

Eu as face altfel. Herculane. De acolo pana la Dunare sunt 20 si ceva de km. Dimineata la 4.30-5 as pleca spre Dunare si pe la ora 11-12 as fi inapoi. O joaca cu bebelushu o masa buna apoi amandoi barbatii familiei trec la nani de 12. Daca as face asta 2-3 zile maxim dimineata de dimineata as fi satul de pescuit si restul de cateva zile de concediu as sta la relax, la apa termala, la un pescuit scurt pe Cerna etc...
-
Gardos
- senior

Asta e: herculane! mai ales ca sunt fan al zonei. oare trebuie permise speciale pt dunare/cerna? multam tuturor pentru sugestii!
-
vampir
- utilizator constant

Pentru Dunare iti trebuie sa ai viza de la politia de frontiera. In drum spre Herculane cand ajungi aproape de Orsova poti intreba unde au sediu cei de la frontiera si pui viza imediat. In Herculane stiu ca au si acolo sediu cei de la ocolul silvic . poti intreba pe acolo. Dar nu cred ca fac ei caz pt un turist cu batul in mana care si daca prinde un clenoc il elibereaza ca doar nu ai sa l gatesti in hotel. Numai sa ai parte de vreme mai frumusica sa nu fie Cerna tulbure, ca ramai doar la pescuitul pe Dunare. Nu stiu daca mai functioneaza Hotelul Roman, stiu ca acolo aveau piscina interioara cu apa termala si cabinet de tratament pentru tenul doamnelor. Poate au si la alte hoteluri pentru ca au mai renovat din ele. Da si tu o cautare pe google si suna la 3-4 hoteluri. Roman era modest dar aveai ce sa faci in el, nu se plictisea familia. iar la meniul lor faceau o ciorba de fasole mortala. Ca si pret stiu ca era 100-120 ron camera cu acces nonstop la piscina care asa daca veneai de afara mai costa si piscina 15 ron de adult si iti dadeau si bonuri de masa in valoare de 30 ron pe zi. Deci era pretul ca si cum ai fi mers la gazda, dar la gazda cu bebe mic e naspa rau. Eu am avut o camera cu un singur pat insa era asa mare ca puteau sa doarma 3 bebe si 2 adulti in el. Si mai jos cu 50 de m de Roman erau cateva locuri care tineau clean pt ca de la hotel si de langa curgea apa termala. Daca ai nevoie pe drum cand treci prin Craiova de ceva da mi un semnal. In casa nu te pot baga ca facu fiumeu de dimineta primul bubat dar sa te indrum sau sa ti aduc ceva la masina in drumul tau se rezolva.