Concediu la spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Re: Concediu la spinning

Mesaj de vampir » 26 Feb 2015, 12:53

Vezi ca nu cumva sa gresesc, stiu ca si in Severin se pune viza de frontiera pt pescuit. Mai bine cauta pe net numar de contact de la ei si te interesezi exact care este varianta cea mai buna pentru tine sa nu stai prea mult pe drum. Viza este gratis.

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 26 Feb 2015, 13:21

cerna: anpa. dunare: anpa+viza pol frontiera din tr. severin. Multam!

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 26 Feb 2015, 13:25

acum am vazut postul tau anterior, legat de herculane. am state vechi acolo, cred ca am adunat vreo 6 luni de stat efectiv in statiune. n-am mai fost de trei ani, insa. personal, prefer Ferdinand. are o piscine pe sfertul celei de la roman, dar e mai curat si mancarea e cat de cat ok. la roman am avut vreo doua toxiinfectii alimentare de la orez cu legume prima data si de la o carne de porc a doua oara. domoglet era cat de cat ok, avea camere mari - dar si gandaci. a, am stat si la dacia - cam ca roman- dar fara piscine. avea insa o sauna uscata...

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 26 Feb 2015, 20:10

recomand pensiunea Tradndafirul galben,servicii cazare foarte bune..
acum sa ne anunti cand te intorci cu capturile:)

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 26 Feb 2015, 23:39

am bifat o saptamana (2?) si in trandafirul galben, acum mi-aduc aminte. vara, piscina si timisoreana rece una dupa alta. dap, a fost ok, mai putin faptul ca era la sosea si se auzeau noaptea basculantele. am avut si camera pe strada, e drept...
legat de capturi, sincer mi se pare cam macho fotografiatul lor. mai ales daca o faci pentru altii. asa gandesc acum, cand cel mai mare peste prins de mine a avut un pic peste 2 kile (cred-sper!)...aluia i-am facut poza :)

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 27 Feb 2015, 23:08

am fost prins in ambuscada :)) ce mai tura vura, concediu va fi in zona zarnesti-brasov. o mama in care fosta mea prietena-actuala nevasta are incredere, a recomandat pensiunea x. plus un discount baban pt ca se stie de mult cu propietarul. au vorbit, au stabilit, cica mi-au facut si mie o surpriza: pensiunea are un bazin cu pastravi in curte. mnezeule! ca sa imi aduca aminte zilnic ca as fi putut pescui.
:fluch :censored: :censored: :fluch :censored: :wallbash:

Scrie răspuns