Competitii spin 2005 ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Competitii spin 2005 ???
Are cineva idee de calendarul competitional de spinning din anul acesta??
Ma refer doar la spin.
S-a facut public ceva ?? :?:
Ma refer doar la spin.
S-a facut public ceva ?? :?:
va dau primele vesti pentru cei interesati de concursul de la Suceava de spinning. Locul 1- Paco
Locul 2- Cristi
Locul 3- Dorin Cozma
Locul 4 - Fane ( Inginerul)
Locurile 2, 3, 4 sunt clujeni. Locul 1 este bucurestean daca nu ma insel...
S-au prin stiuci - acestea punctand de la 30cm in sus si multi bibani. Paco a prins in special la plastice. ceilalti au dat mai putin cu plastice si mai mult cu voblere ( In special Dorin Cozma )
Locul 2- Cristi
Locul 3- Dorin Cozma
Locul 4 - Fane ( Inginerul)
Locurile 2, 3, 4 sunt clujeni. Locul 1 este bucurestean daca nu ma insel...
S-au prin stiuci - acestea punctand de la 30cm in sus si multi bibani. Paco a prins in special la plastice. ceilalti au dat mai putin cu plastice si mai mult cu voblere ( In special Dorin Cozma )
regulament de spinning
iti dau un nume dar nr de tel nu stiu : Teleanu - bucuresti - el este cel ce se ocupa de competitiile dedicate genului
Daca vrei amanunte incearca sa faci rost de nr lui de telefon, daca nu reusesti da-mi un mesaj privat ca o sa umblu eu dupa nr lui de tel
In alta ordine de idei clujenii am inteles ca vor sa organizeze un campionat independent de cel - hai sa-i spun oficial- asta daca am inteles bine de la intalnirile noastre...
iti dau un nume dar nr de tel nu stiu : Teleanu - bucuresti - el este cel ce se ocupa de competitiile dedicate genului
Daca vrei amanunte incearca sa faci rost de nr lui de telefon, daca nu reusesti da-mi un mesaj privat ca o sa umblu eu dupa nr lui de tel
In alta ordine de idei clujenii am inteles ca vor sa organizeze un campionat independent de cel - hai sa-i spun oficial- asta daca am inteles bine de la intalnirile noastre...
Clasament final la concursul regional de spinning Lac Rogojesti, oras Siret, jud Suceava:
1. Dumitru I.-Paco, Bucuresti
2. Cristian R. -Cluj
3. Cozma D.-Cluj
S-a punctat bibanul peste 15 cm, stiuca peste 30 cm, cleanul peste 20 cm. Bibanul intre 15 si 20 cm-1 punct, peste 20 cm-2 puncte
Stiuca intre 30 si 40 cm-1 punct, peste 40-2 puncte si, 1 punct in plus pentru fiecare 10 cm peste 40.
1. Dumitru I.-Paco, Bucuresti
2. Cristian R. -Cluj
3. Cozma D.-Cluj
S-a punctat bibanul peste 15 cm, stiuca peste 30 cm, cleanul peste 20 cm. Bibanul intre 15 si 20 cm-1 punct, peste 20 cm-2 puncte
Stiuca intre 30 si 40 cm-1 punct, peste 40-2 puncte si, 1 punct in plus pentru fiecare 10 cm peste 40.