Regulament oficial nu exista inca....Totul este o ceata. "Regulamentul" se modifica dupa cum bate vantul, ce a fost anul trecut la competitiile de spin, nu-i anul asta, si ce a fost vineri seara la Suceava, nu s-a aplicat sambata si duminica. Ar mai fii de spus multe....sanyi scrie:salut in legatura cu competitile de spinning m-ar interesa daca stie careva dintre voi de la cine as putea face rost de regulament de concurs pt spinning
ori ce sugestie este bine venita
va multumesc
FIR INTINS pt toti pescarii
Competitii spin 2005 ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Competitii spin 2005 ???
Ca sa nu dau pe afara din topic, la Suceava s-a discutat asta:Teoo scrie:Are cineva idee de calendarul competitional de spinning din anul acesta??
Ma refer doar la spin.
S-a facut public ceva ??
Pentru regiunea Transilvania, concursurile spin care vor conta pentru accesul in finala nationala ar cam fi: Alesd(Bihor) primul we din august, Cupa Trei Lacuri la inceputul lui sept. (Cluj) si, se poate sa intre si Sacalaia(Cluj), da nu-i sigur.
Pentru Moldova a fost we acesta si va mai fi in 17-18 sept, parca aici se va tine finala nationala.
Am fost la concursul de la Suceava si, au fost acolo niste discutii cu d-ul Teleanu, reprez. AGVPS pt. spinning. Concursul de la Cluj s-a tinut si anul trecut, si acum doi ani, si pe langa asta mai are si o sectiune de musca, care conteaza in clasamentul final la musca. Daca cauti la Competitii musca 2005, o sa vezi....Cel de la Alejd nu bag mana in foc, dar cred ca se va tine..sanyi scrie:salut
concursurile acelea de care vorbei de la Alesd si de la Cluj de la cine ai aflat de ele cat sunt de sigure?
In seara asta ne intalnim mai multi(inclusiv Bogdan Vasilescu-organizator Cupa Trei Lacuri) si evident se va aduce in discutie programul competitional de spin. Asa ca info calde maine sau vineri...
salut
Horia, daca vorbesti cu Bogdan Vasilescu poti sa te rog sa vorbesti cu el sa-mi dea nr lui de tel sa vorbesc cu el sa vad ce se poate face pt a se tine si la noi in Bihor un concurs de spin, in primul rand ar trebui organizat si la noi un concurs faza pe filiala iar abia dupa aceea sa se organizeze un concurs mai serios
daca iti da nr de tel scriemi un mesaj pe mail plfsandor@yahoo.com
iti multumesc si sper sa ne vedem la concurs
Horia, daca vorbesti cu Bogdan Vasilescu poti sa te rog sa vorbesti cu el sa-mi dea nr lui de tel sa vorbesc cu el sa vad ce se poate face pt a se tine si la noi in Bihor un concurs de spin, in primul rand ar trebui organizat si la noi un concurs faza pe filiala iar abia dupa aceea sa se organizeze un concurs mai serios
Am deschis topic nou pt. concursul de la Alesd.sanyi scrie:salut
Uite ca se va tine