@ adiwolf .. Multam de secret! Promit ca n-am sa mai spun la nimeni Cred ca-i bun. Vinurile din zona Alba sunt f bune.. Da cel mai bun, cica-i tot ala baut alaturi de oameni faini. Mie asa imi zicea bunicu
@ zamfi .. Apai atunci domle, poate cine stie... cum ne-om intersecta o data si o data... Zamfi, legat de vinu ala de 2009, eu nu cred pana nu-l gust Cu o stiucana la cuptor cred ca ar fi mai bun ca 'al din 2010 Apropos, ce vin ai? ROSU sau ALB? ROSU il bem cand suntem insotiti sau rugati de pescarite...
Toate cele bune baieti..
N-am cam dat-o in offTOPIC ? Asta numa clean in sezonu rece nu e... Trebuie pus un TOPIC cu: Beuturici in sezonu rece
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Nu ca ai dat-o...Ai omorat matza de tot cu off-topicul! Promit ca e ultimul post off.
Pai...am vin alb produs de mine,alb de Aiud (Ciumbrud) si am rosu de la Valea Calugareasca Vin sarbatorile! Plus ceva ghinars de pruna si altul de mere.No!
Ps:tine te rog gura inchisa ca uzi tastaura
O zi buna.Punct!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
ce-ar fii sa puneti voi in sezonul rece cleanul sa inoate in vinu' ala de Valea Calugareasca, ca-i mai de la poalele dealului si poa' nu-i asa rece... Daca nu cereti-mi mie de Dealu Mare, de la Urlati ca-i aproape de Valea...
Cre' ca asta n-a fost off topic !?
Bine mah raule...Se poate inchide...Zau asa, acum cand lumea era in delir...Cum crezi tu ,ca e al tau,da' parerea mea ca nu se face domne asa ceva
Glumeam ,asa ca nu te supara.O seara buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
conform temei se poate dar nu asa de mari ,trebuie insistat m-ai mult ,chimbata momeala ,incercatii la CARII de salca ,si uite asa dam in-continuare viata temei .Se mai pot folosi si mate de porumvel si .......
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.