pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

YoNutzu scrie:Clenuti sunt prinsi pe Sabar. Ialomita s-a mai asezat, este limpede, daca maiscade putin este perfecta de o clenareala

. Parerea mea...nu cred ca merge la buldo ...cu toate ca eu am prins si la plutitoare (Magicul de la Dorado nu se scufunda prea mult). Eu cred ca-l caut mai jos (zona Baleni, Finta ...) sunt mult mai multe zone adanci si linistite.
Am fost sambata la Valea Voevozilor si Ialomita era ff limpede dar usor crescuta si apa rece cam de 5-6 grade )la degete am estimat asa). Am pescuit de la 10 la 13.30 si nici macar o muscatura, un tzac ceva...de precizat ca am incercat la mini voblere Salmo si Rapala si lingurite rotative Effzet 0,1 si 2. In schimb am pierdut un vobler si o lingurita in bulboane prea adanci ca sa risc o baie!

Dar nici la momeli naturale nu s-a prins cam nimic atunci - erau unii cu ficat, cu viermusi sau lipitori si shomau intr-o veselie. Cred ca de vina e apa rece, ca altfel limpezimea ar fi trebuit sa ii creasca apetitul. La muste nu am mai incercat.
-
loveplus_go
- utilizator nou

-
bun gasit pescari de clean! sunt proaspat virusat cu spiningul ul la clean cu voblere si rotative mici si cred ca boala se agraveaza si voi ajunge la fly

. vineri 27.11.2009 am profitat de vremea superba si am facut o iesire scurta pe siret. am incercat un vobler Bomber , model Fat -Dark Brown Crawdad 3,1cm, 2g care si-a facut treaba foarte bine spun eu . altii vor spune ca e norocul incepatorului....

[/img][/quote]
-
old_radu
- veteran

@ loveplus_go
...ai grija cu Skill-ul ala ca se rupe foarte usor.
...in rest :
Fir intins !...tuturor.

-
pensionaru
- veteran

-
loveplus_go scrie:bun gasit pescari de clean! sunt proaspat virusat cu spiningul ul la clean cu voblere si rotative mici si cred ca boala se agraveaza si voi ajunge la fly

. vineri 27.11.2009 am profitat de vremea superba si am facut o iesire scurta pe siret. am incercat un vobler Bomber , model Fat -Dark Brown Crawdad 3,1cm, 2g care si-a facut treaba foarte bine spun eu . altii vor spune ca e norocul incepatorului....

[/img]
[/quote]
Frumos clean. In ce zona l-ai luat?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
loveplus_go
- utilizator nou

-
old_radu
am mare grija de toate sculele mele de pescuit.... skill-ul e lanseta ul nu o incarc si nu o fortez cu naluci grele si dupa citeva partide pot spune ca sunt incantat de cum se comporta.
pensionaru
l-am prins in zona localitatii gadinti si tot acolo l-am eliberat
fire zbuciumate tuturor!
-
pensionaru
- veteran

-
Localitatea Gadinti e in amonte sau in aval de Ion Creanga?
-
loveplus_go
- utilizator nou

-
pensionaru scrie:Localitatea Gadinti e in amonte sau in aval de Ion Creanga?
este in amonte . din roman pe directia vaslui.
-
pensionaru
- veteran

-
loveplus_go scrie:pensionaru scrie:Localitatea Gadinti e in amonte sau in aval de Ion Creanga?
este in amonte . din roman pe directia vaslui.
Am inteles acum. Sunt locuri faine? Ce altceva se mai prinde prin zona?
-
stiuca
- veteran

Dragilor ,cam de la revolutie am inceput si noi la ARTIFICIALE .Cine zice ca CLEANUL nu se poate prinde ,deacord cu cei de sus in gropane la apa adinca si la mate de gaina ,porumbel,sau la splina ,ficat ,maruntae de pasare .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
razvi
- utilizator constant

-
In sezonul rece, lanseta obisnuita de clean, un fir mono de 0,16-0,18mm si VOBLERELE MICUTE SINKING (scufundatoare) fac legea ... Eu asta folosesc si uneori, rotativele mici 00 si 0 argintii, pe care le pictez putin cu marker watter resisten verde sau albastru ( 3-4 puncte de diferite marimi ) .. si un paharel de palinka fiarta cu o slana prajita si ceapa rosie, pt. noi, cautatorii regelui clean
FIR INTINS va doresc

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.