clean la artificiale pe ape tulburi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu alica(daca e de 2-3g) nu prea faci nimik.
Eu mai pun uneori ceva asemanator cu asta(eu am luat o cutie de diverse marimi din Ungaria):http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Merita pus pe vobler floating.
Si in general la voblere de peste 5cm.La clean nu am incercat cu asta.Am dat la pastrav si salau(rapala original au jointed).Se lanseaza bine.
La 2,5cm nu am incercat.
Iar la clean s-ar putea sa mearga mai ales pe lac sau zone de rau mai late si apa mai adanca(se lanseaza bine).
Si prefer sa-l pun la vreo 60-70cm de vobler.
Ce sa zic...
Incearca si zi-mi si mie cum a mers.
Eu mai pun uneori ceva asemanator cu asta(eu am luat o cutie de diverse marimi din Ungaria):http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Merita pus pe vobler floating.
Si in general la voblere de peste 5cm.La clean nu am incercat cu asta.Am dat la pastrav si salau(rapala original au jointed).Se lanseaza bine.
La 2,5cm nu am incercat.
Iar la clean s-ar putea sa mearga mai ales pe lac sau zone de rau mai late si apa mai adanca(se lanseaza bine).
Si prefer sa-l pun la vreo 60-70cm de vobler.
Ce sa zic...
Incearca si zi-mi si mie cum a mers.
Pt. adancimi mari(vorbeai de baraj) la clean cred ca mai bine ar merge rapala rattlin sau o oscilanta mica.
Iar pe rau la clean cred ca s-ar putea sa nu mearga intotdeauna figura pt ca uneori datorita arborilor de pe mal esti nevoit sa lansezi perpendicular, sa lasi vobleru sa-l duca apa(uneori kiar 35-40m) si sa recuperezi pe sub copacii aplecati peste apa.Cu plumbul pe fir treaba asta nu prea merge.
Iar pe rau la clean cred ca s-ar putea sa nu mearga intotdeauna figura pt ca uneori datorita arborilor de pe mal esti nevoit sa lansezi perpendicular, sa lasi vobleru sa-l duca apa(uneori kiar 35-40m) si sa recuperezi pe sub copacii aplecati peste apa.Cu plumbul pe fir treaba asta nu prea merge.
dan asta e parerea ta eu nu sunt asa high-tech ca voi am un telescop de 3.60 si fir de 0.18-0.20 si voblere multe la clean zic k ma descurc f bine...de aia l-am si neglijat in ultima vreme si m-am dat pe stiuca(new chalange) la clean merge super asa cu plumb.....cum sa mai mentinat.....plumb undeva la 30-40 cm fata de vobler
-
- veteran