Clean - dimensiuni maxime/recorduri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2007, 10:49

adiwolf scrie:fratilor,cred ca in intrebarea lui pikeman s-a strecurat o greseala sau mai bine zis s-a omis ceva si anume limitarea in timp a acestor capturi.
hai sa vorbim de ultimii 5ani maxim
nu e relevant sa ne aducem aminte de pestii din "mezozoic sau neolitic",aia sunt irelevanti si oricum sunt disparuti demult
lasa ma, ca is buni dupa revolutie, ca is din era noastra, asa si avati de 10-14 kg se cunosc si stuci de 20, le mai prinzi? nu, dar nu negi existenta lor , cum o faci tu cu clenii peste 3 kg :twisted:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Noi 2007, 08:16

andrei-ovidiu scrie:fetita lui are 4 ani...cleanul este la lungime cat are inaltime fetita amicului...
1m? Cam mult! Ar fi peste 10 kg, cred!

noname
veteran
veteran

fgf

Mesaj de noname » 05 Noi 2007, 18:20

shootgun scrie:In 1995, pe raul Buzau, in dreptul localitatii Acris am prins unul de 4 kg...Din pacate pe vremea aceea era cam greu cu aparatul de fotografiat.. :( dar am martori... :wink:
salut . Nu am auzit de asemenea captura pe Buzau. Cu ce l-ai prins? :)

shootgun
veteran
veteran

Re: fgf

Mesaj de shootgun » 05 Noi 2007, 18:33

gippa scrie:
shootgun scrie:In 1995, pe raul Buzau, in dreptul localitatii Acris am prins unul de 4 kg...Din pacate pe vremea aceea era cam greu cu aparatul de fotografiat.. :( dar am martori... :wink:
salut . Nu am auzit de asemenea captura pe Buzau. Cu ce l-ai prins? :)
Nu stiu daca cineva a mai folosit asa ceva....montura de clean cu pluta "hoata".... m-a invatat un batran pescar localnic.... Pescuind la pluta dupa clean, in niste locuri foarte adanci, pe sub maluri, o namila a sarit la pluta in momentul in care aceasta a a cazut pe apa....am povestit asta pescarului despre care va spuneam, mi-a facut montura si 4 zile mai tarziu, in acelasi loc mi-a intrat din nou, a sarit tot dupa pluta dar singura diferenta a fost ca pluta era...hoata.. :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Noi 2007, 19:14

...@ "shogun"...si martorii au vazut pluta aia "hoata"?...mai taie tu din marimea cleanului,ca suflu si eu lampa... :lol: :lol: :lol:
Fir intins ! tuturor. :wink:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 05 Noi 2007, 19:20

aha....

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 05 Noi 2007, 19:42

Daca te referi la faptul ca ai avut un carlig legat de pluta... Pe Tarus l-am mai auzit cum spunea ca obisnuia sa lege un carlig de pluta cand pescuia la clean. Am avut si eu atacuri in pluta dar de clenuti...Ce-i drept nici nu am dat de cleni mai mari.
Pacat ca nu ai poze . Eu nu am auzit de clean PRINS mai mare de 2.200 in Judetul Buzau (si ala prins de Gandac in Crang) Pe garla am auzit de mai multi de 1.5 Kg am luat si eu de 1 Kg. Dar am auzit de la cei care au prins vremurile trecute de clenoii de pe Buzau.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Noi 2007, 19:48

shootgun scrie:aha....
...atunci te cred,fara sa mai "citam" martorii. Eu nu am prins asa mare clean,dar am vazut ,prins de un batranel ,cu rotativa nr.3,pe Somesul Mare.Cleanul a fost aproximat de mai multi pescari, ca avand in jur de 4,5-5kg....a fost primul si ultimul vazut de mine, de aceasta marime si asta in ultimii 4 ani.
Fit intins ! tuturor. :wink:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 05 Noi 2007, 19:51

gippa scrie:Daca te referi la faptul ca ai avut un carlig legat de pluta... Pe Tarus l-am mai auzit cum spunea ca obisnuia sa lege un carlig de pluta cand pescuia la clean. Am avut si eu atacuri in pluta dar de clenuti...Ce-i drept nici nu am dat de cleni mai mari.
Pacat ca nu ai poze . Eu nu am auzit de clean PRINS mai mare de 2.200 in Judetul Buzau (si ala prins de Gandac in Crang) Pe garla am auzit de mai multi de 1.5 Kg am luat si eu de 1 Kg. Dar am auzit de la cei care au prins vremurile trecute de clenoii de pe Buzau.
Exact, am avut carlig matisat pe chila plutei, de fapt nu unul ci doua... :)
Vreau sa fac insa o precizare: locul in care am prins eu cleanul se afla pe teritoriul judetului Brasov...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Noi 2007, 20:49

daca pun poza..sigur sar vreo gramada juamte cu gura...dar asta e
las k va dau celor din lista de mess
:wink:

Scrie răspuns