Ce prindem in lunile februarie si martie?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

Eu nu m-am putut rabda si am infruntat azi, eroic, noroaiele de pe malul Muresului, am scos la o plimbare, prin apa, cateva linguri si voblere dar fara nici un rezultat, Muresul, in amonte de Arad e foarte mic si curat, inca n-a apucat sa creasca in urma ploilor si a topiri zapezilor, poate a fost cineva mai productiv in perioada asta ??? 
- mihaimircea
- veteran

Vorbeam de curand cu niste oameni din domeniul apelor si mediului care imi spuneau ca primavara asta este foarte probabil sa avem inundatii!!!! Nu la aceeasi magnitudine (se refereau in special la efectele civile sar si ca volum de apa) ca anul trecut - prefectii si primarii sunt acum ceva mai pregatiti in domeniu, exista manuale de actiune in caz de inundatie etc.
Problema este ca in unele zone a nins mult, incepe sa se incalzeasca si se prevad si ploi si toata combinatia asta da inundatii. Solul este inca saturat cu apa de la inundatiile de anul trecut si nu poate absorbi apa (mai ales zona Banatului).
asta e ce spuneau ei. si credeti-ma ca sunt avizati!!
Mihai
Problema este ca in unele zone a nins mult, incepe sa se incalzeasca si se prevad si ploi si toata combinatia asta da inundatii. Solul este inca saturat cu apa de la inundatiile de anul trecut si nu poate absorbi apa (mai ales zona Banatului).
asta e ce spuneau ei. si credeti-ma ca sunt avizati!!
Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Ihi,vine tsunami?
Daca ei ti-au spus de magnitudine trebuia sa ii trimiti la draq!
M-am saturat de competenta autoritatilor romane!!!!!
MAGNITÚDINE, magnitudini, s.f. 1. Mărime stelară. 2. Mărime care indică gradul de intensitate al unui cutremur. – Din fr. magnitude, lat. magnitudo, -inis.
Daca ei ti-au spus de magnitudine trebuia sa ii trimiti la draq!
M-am saturat de competenta autoritatilor romane!!!!!
MAGNITÚDINE, magnitudini, s.f. 1. Mărime stelară. 2. Mărime care indică gradul de intensitate al unui cutremur. – Din fr. magnitude, lat. magnitudo, -inis.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!