ce locuri si cum mai merge spinningul...?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: ce locuri si cum mai merge spinningul...?
Grizzly crede-ma ca la 35 de grade nu o sa stai sa prinzi bibanei. Cum a spus si vcalin, la noi speciile tinta sunt altele si sunt mult mai atractive dar acum e o perioada mai grea si nu prea merge. Sa stii ca nu sunt asa asa pretentios cum zici tu, am prins si ceva bibanei, dar cum in zona sunt si alti pesti mult mai atractivi cred ca m-ai putea intelege.
La 35 grade este recomandat sa stai la umbra si sa savurezi un suc sau o bere... dupa rapitori trebuie sa dai dimineata pe racoare sau seara si bineinteles noaptea... 

ceea ce am si facut 

Cred ca,colegul cata a vrut sa spuna ca a tot "dat din maini"...si dimineata si seara si...degeaba....asai?
Lasa colegu...vine ea si vremea lui...."a dintosului"!
Eu unu deabia astept...mai ales ca vom avea "jucarii noi"...trebuie probate,invatate....si cum ar zice un amic de-al meu....MAI INTAI UDATE::::::...ca sa tina!...alt pretext ca sa bea bere...!
Fire incinse...tuturor!
Lasa colegu...vine ea si vremea lui...."a dintosului"!
Eu unu deabia astept...mai ales ca vom avea "jucarii noi"...trebuie probate,invatate....si cum ar zice un amic de-al meu....MAI INTAI UDATE::::::...ca sa tina!...alt pretext ca sa bea bere...!
Fire incinse...tuturor!
Fire incinse si mult rahat in traista... binenteles in sensul bun al cuvantului 

Asa sa fie colega...abia astept sa inceapa acolo la voi....mai venim si noi...bineinteles daca ne primiti!
Cum sa nu va primim... peste e pt toata lumea... doar asteapta sa fie prins