Ce lanseta sa aleg pentru light casting ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce lanseta sa aleg pentru light casting ?
'Seara tuturor !
Vreau sa achizitionez o lanseta de casting pentru pescuitul light (minim 2 gr. - maxim nu conteaza) si nu am nici cea mai mica idee ce sa cumpar. Lanseta intentionez sa o folosesc la pescuitul salaului cu jiguri si gume mici (exclusiv) - fara reactive si alte nenorociri. Un alt lucru foarte important este ca lanseta sa nu depaseasca sub nici o forma 100-110 grame.
Toate lansetele pipaite pana acum in diverse magazine nu prea mi-au satisfacut gusturile (sau poate nu prea sunt eu obisnuit cu notiunea de "light") si/sau poate nu am gasit eu magazinul unde sa fie acel produs care sa ma incante.
As avea nevoie de parerea celor care detin sau au incercat asa ceva si v-as fi recunoscator daca m-ati putea indruma spre ceva care sa corespunda relativ cu cerintele mele.
Stima !
Vreau sa achizitionez o lanseta de casting pentru pescuitul light (minim 2 gr. - maxim nu conteaza) si nu am nici cea mai mica idee ce sa cumpar. Lanseta intentionez sa o folosesc la pescuitul salaului cu jiguri si gume mici (exclusiv) - fara reactive si alte nenorociri. Un alt lucru foarte important este ca lanseta sa nu depaseasca sub nici o forma 100-110 grame.
Toate lansetele pipaite pana acum in diverse magazine nu prea mi-au satisfacut gusturile (sau poate nu prea sunt eu obisnuit cu notiunea de "light") si/sau poate nu am gasit eu magazinul unde sa fie acel produs care sa ma incante.
As avea nevoie de parerea celor care detin sau au incercat asa ceva si v-as fi recunoscator daca m-ati putea indruma spre ceva care sa corespunda relativ cu cerintele mele.
Stima !
Re: Ce lanseta sa aleg pentru light casting ?
vb cu andrei sava.
are si-un articol dedicat pe siteul lor
spor
are si-un articol dedicat pe siteul lor
spor
Alte pareri ?
n-ai vb cu andrei? 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Am vb si cu Sava si cu Andronic si cu Ene si cu Torescu. Multumit ?Nemernic scrie:n-ai vb cu andrei?
Pe mine ma intereseaza parerea oamenilor care nu sunt rodbuilderi si care balangane un astfel de bat la pescuit (adica pe malul garlei) in conditii diverse si care stiu cat de cat cu ce se mananca treburile astea.
cosmine,daca citeai cu atentie rubrica lui andrei sava(dedicata acestui subiect)ai fi vazut ca nu vorbea doar din prisma unui constructor de bete ci si din prisma uni pescar de spin
nu mai zic de filmulete,sunt edificatoare
pe de alta parte nu stiu cati dintre cei care folosesc lansetele de cast le pescuiesc la clean,pastrav,biban unde exista infinit mai multe variante din categoria spinului
nu mai zic de filmulete,sunt edificatoare
pe de alta parte nu stiu cati dintre cei care folosesc lansetele de cast le pescuiesc la clean,pastrav,biban unde exista infinit mai multe variante din categoria spinului
- Angler_rou
- utilizator constant
Dpmdv, ca si pescar ,,de balti", am ajuns tot la Andrei Sava ptr a-mi pregati o lanseta ptr UL de baitcasting.
segmentul asta de baitcasting este destul de ingust, ca sa nu zic prohibitiv ref la cele disponibile ptr UL - din acest motiv se merge mult pe custom
acum, tot ca si parere personala, eu nu mai trec inapoi pe spinning, pescuitul cu baitcast=ul este altceva - trebuie doar sa ai echipamentul potrivit.
Succes.
ps: ca si mulineta ptr UL, ce alegi ? stii ca o vei tuna ptr a fi ceea ce vrei, nu ?

segmentul asta de baitcasting este destul de ingust, ca sa nu zic prohibitiv ref la cele disponibile ptr UL - din acest motiv se merge mult pe custom
acum, tot ca si parere personala, eu nu mai trec inapoi pe spinning, pescuitul cu baitcast=ul este altceva - trebuie doar sa ai echipamentul potrivit.
Succes.
ps: ca si mulineta ptr UL, ce alegi ? stii ca o vei tuna ptr a fi ceea ce vrei, nu ?

Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!
Dupa cum ti-am zis si pe pm
Fa-ti timp si treci prin Otopeni sa iei lanseta mea sa faci o partida cu ea
Are exact caracteristicile pe care le vrei
P.S. Nu e de vanzare
Fa-ti timp si treci prin Otopeni sa iei lanseta mea sa faci o partida cu ea
Are exact caracteristicile pe care le vrei
P.S. Nu e de vanzare
pescar particular