Ce este SPINNING?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce este SPINNING?
Poate sa-mi dea si mie careva semnificatia cuvantului SPINNING din vocabularul limbi Engleze.
Tu vb serios?To spin=a se invarti,si daca nu vb serios,nu te mai obosi sa postezi. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- senior
SPINNING cuvant de origine engleza se traduce in romaneste asa:
- boala cronica cu tendinte de agravare, incurabila, tratamentul este doar de ameliorare a simptomelor si nu de vindecare.
Tratamentul este extrem de costisitor si se trateaza cu un amestec de grafit,rulmenti,fire textile sau mono, table si implanturi de silicon.
Trebuie musai aerosoli pe malul apelor,ceea ce duce la costuri suplimentare cu deplasarile.
Este nevoie de sprijinul integral si intelegerea familiei si deseori de compatimire.
In timpul tratamentului cu aerosoli pot interveni eliberari masive de adrenalina fapt ce duce la agravarea bolii si dependenta.
Sfatul meu ,fereste-te cat mai poti!!!
- boala cronica cu tendinte de agravare, incurabila, tratamentul este doar de ameliorare a simptomelor si nu de vindecare.
Tratamentul este extrem de costisitor si se trateaza cu un amestec de grafit,rulmenti,fire textile sau mono, table si implanturi de silicon.
Trebuie musai aerosoli pe malul apelor,ceea ce duce la costuri suplimentare cu deplasarile.
Este nevoie de sprijinul integral si intelegerea familiei si deseori de compatimire.
In timpul tratamentului cu aerosoli pot interveni eliberari masive de adrenalina fapt ce duce la agravarea bolii si dependenta.
Sfatul meu ,fereste-te cat mai poti!!!
sal
am 1,68spiningul e pentru oameni mari...

- vanatoruldepesti
- veteran