Ce este SPINNING?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce este SPINNING?
Poate sa-mi dea si mie careva semnificatia cuvintelor:salau,stiuca bibi,clean,etc.?adi roho scrie:Poate sa-mi dea si mie careva semnificatia cuvantului SPINNING din vocabularul limbi Engleze.

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
hghgy
Mah adevaru este ca omu-i curios,.. tot respectu maestre,... dc ne iei cu chestii psihologice coapte in timpul partidelor de crap... eu nush ce sa mai zic... deschizi topic si o trantestesti p-aia cu scobarul dupa care adios,... mai vii cu o intrebare bomba,... ce este spinning?,.. Explica!! stai la discutii cu noi si n-o baga p-ai acu mah cand pescuiam yo...... poate pentru dumneata spinning o fi altceva cine stie poate chiar premi ,... stii cum zic carcotasii : lasa-ne,... lasa-ne,... lasa-ne

hh
pai e ca la "premi"Sau "vocabularul limbi engleze". Zgarcit mai e cu ii baiatul asta care ne ia la misto.

Hei,adi roho,mai esti cu noi?Sau ne dai foc si pleci ?:evil: Stii cu ce seamana chestia asta pe care o faci tu?Cu pescuitul la rapitorime:musc-o si fugi
Mai ai asemenea intrebari sau idei stralucite pe la Comitetul Central?Nu de alta dar unii(sau"uni"-pt.tine)stau mai prost cu sufletu' si eu stiu...
Eu in locul tau as arata asa:
Nu vreau sa fiu rau(
)dar parca ce vrei tu sa stii seamana cu luatul la mishto
Bafta la peste,dragul nostru!!!

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!