ce ar merge in perioada asta la stiuca!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
cine o prins pe mures, si cam la ce!banuiesc ca s-o mai linistit apa, o mai scazut si e buna de stiucarit!incerc si eu in wekend daca nu ploua!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
ce parere aveti de firul:CARBOTEX; 0,27 pentru stiuca???ati auzit de el, l-ati probat, il folositi????multumesc si imi cer scuze ca am postat de 2 ori!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
ma repet a treia oara cu riscul sa primesc avertizari!ce jiguri sa folosesc, ca astazi mi l-o indoit stiuca de numa, si la prima vedere era destul de rigid(jigul), nu are rigiditate in tija, si s-a dus dintoasa, din mal s-a dezgatat, si pina sa sar pe ea , papapapa!nu am avut nici minciog, alta greseala mare!

Fii pescar nu talhar.
Uite aici http://www.totalfishing.ro/jiguri-carli ... 5_615.html
Cele mai tari, astea nu se dezdoaie. Numa' sa nu-ti para rau dupa ele daca agati. Dai si tu pe unde stii ca nu prea is agataturi.
Rupele botu'!
ps - io dau cu Jig 90 RB HW NS
Cele mai tari, astea nu se dezdoaie. Numa' sa nu-ti para rau dupa ele daca agati. Dai si tu pe unde stii ca nu prea is agataturi.
Rupele botu'!

ps - io dau cu Jig 90 RB HW NS
- MARIUS POPA
- veteran
Nu prea avea voie. Frana cat de stransa era, spre limita superioara cumva?MARIUS POPA scrie:ma repet a treia oara cu riscul sa primesc avertizari!ce jiguri sa folosesc, ca astazi mi l-o indoit stiuca de numa, si la prima vedere era destul de rigid(jigul), nu are rigiditate in tija, si s-a dus dintoasa, din mal s-a dezgatat, si pina sa sar pe ea , papapapa!nu am avut nici minciog, alta greseala mare!![]()
- MARIUS POPA
- veteran
am obosit-o , intradevar nu mult ca mi so bagat in trestie si imi era teama sa nu o mai scot de acolo, si am prins momenrul de am tras-o pe burta si cind am ridicat-o pe mal , pac, s-o dus,!frina era slabita, i-am dat ceva fir!asta-i dezavantajul pescuituluide pe mal pe balta, !asta e!

Fii pescar nu talhar.
numai pe mures in zona moresti. Bineinteles ai nevoie de o galeata de table ca sunt aproximativ 2 milioane de agataturi. Dar in ultimele 2 saptamani am fost de 4-5 ori si de fiecare data am luat cate ceva.Tristian scrie:Pe unde ai mai dat cu table sir. Jones? Eu ma gandesc sa merg la Faragau duminica.
Chiar la un slider floating

CRED CA NU TREBUIE SA VA SPUN CA PE MURES CUM SE INCALZESTE APA (IN JUR DE 15 IUNIE) PA SI PUPU STIUCA PANA DUPA 15 SEPTEMBRIE.
the angler is catching xxx, not by the lure