ce ar merge in perioada asta la stiuca!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
APV ??pensionaru scrie:Mi se spune pensionaru de catre prieteni deoarece sant pensionar la 41 de ani.

Eu cred ca trag o fuga si miercuri seara..si oricum mai dau semn si dupa ce vin din DE , dupa 22pensionaru scrie:Dupa 22 mai o sa ne vedem sigur pe canal numai ca ma rog sa nu le vina vreo idee la cei de la hidroelectrica si sa sece canalul,ca au mai facut asta cu ani in urma..
Eu oricum nu mananc peste...deci de obicei nu il iau acasapensionaru scrie:Stiuca este dar ar trebui cele sub dimensiune eliberate ca e pacat..

Nu exista locuri in care sa nu trebuiasca stat pe dig? Eu am o problema "viscerala"pensionaru scrie:Si nu uita minciogul cu coada lunga ca daca ploua dalele sunt alunecoase si e periculos.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Salutare. Pe baltile unde dau eu la stiuca in ultima luna nu am prins decat la shad spate negru burta alba sau galbena si twister corp alb coada negru glitter sau verde-galbui. Am incercat si la voblere, linguri dar fara nici un rezultat...probabil e mai mofturoasa pe acele balti sau nu am fost destul de perseverent.
Ce am experimentat cu succes a fost o montura tip "texas rig"... ultimele 2 saptamani ( 3 iesiri) numai asa am pescuit si am prins pe cand ceilalti pescari nu prea.
De abia astept sa se termine prohibitia sa vad salaul ce parere are de aceasta montura
.
Ce am experimentat cu succes a fost o montura tip "texas rig"... ultimele 2 saptamani ( 3 iesiri) numai asa am pescuit si am prins pe cand ceilalti pescari nu prea.
De abia astept sa se termine prohibitia sa vad salaul ce parere are de aceasta montura

- MARIUS POPA
- veteran
Binenteles ca este parerea mea! Parerea unui om care cunoaste calitatea vinului descris mai sus!MARIUS POPA scrie:asta e parerea ta!!de exemplu ieri am rupt gura lor cu rotativa balzer colonel!si cu twister verde!

Ps:Bravo tie daca "le-ai rupt " gura.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
-
- veteran
Daca ajungi pe balta de la Lancram incerarca cu Dolinger mic nichelat.Saptamana trecuta am avut mai multe atacuri acolo si toate la nichelate ca apa era destul de tulbure pe balta.MARIUS POPA scrie:de obicei pe mures, dar acuma e cam mare apa, si prefer sa vizitez o balta din apropiere!dupa ora 17 am luat o mirlita la rotativa effzet rosie, in rest nimica, cica cineva zicea:de acuma trage(dupa ora cinci)!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
- MARIUS POPA
- veteran
pai fix acolo am si dat , tot acolo ma duc!astea cine le face gipo(dolinger)??ok, am sa vad, cum am spus rotativa balzer colonel nichelata o rupt!

horia flucus scrie:Daca ajungi pe balta de la Lancram incerarca cu Dolinger mic nichelat.Saptamana trecuta am avut mai multe atacuri acolo si toate la nichelate ca apa era destul de tulbure pe balta.MARIUS POPA scrie:de obicei pe mures, dar acuma e cam mare apa, si prefer sa vizitez o balta din apropiere!dupa ora 17 am luat o mirlita la rotativa effzet rosie, in rest nimica, cica cineva zicea:de acuma trage(dupa ora cinci)!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.