CAZARE DELTĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
CAZARE DELTĂ
Salutare!
Dacă îmi puteți recomanda unele locuri de cazare în Deltă v-aș fi recunoscător. Suntem un grup de 8 pers. Preferabil mai ieftin și mai ferit de agitație... Pescuit exclusiv spinning.
Mulțumesc
Dacă îmi puteți recomanda unele locuri de cazare în Deltă v-aș fi recunoscător. Suntem un grup de 8 pers. Preferabil mai ieftin și mai ferit de agitație... Pescuit exclusiv spinning.
Mulțumesc
Re: CAZARE DELTĂ
Salut , pensiunea La Mihai , Uzlina ! Îl găsești și pe Facebook . A fost un amic în noiembrie și a fost foarte mulțumit de pensiune cât și de accesul foarte rapid la Dunăre și zonele de pescuit .
As prefera un loc " mai ferit ".... mă Gândeam undeva pe ceva canal...
Mulțumesc oricum
Mulțumesc oricum
acum nu se merita sa ajungi in Delta
este inundat peste tot...
doar pe incinte(alea care mai tin si peste)
este inundat peste tot...
doar pe incinte(alea care mai tin si peste)

- johnnybravo
- Moderator
am stat la pensiunea Marcov, Mila23 dar asta prin 2006... depinde ce pretentii ai, sunt multe variante, da o cautare pe net.
am stat si in Crisan, nu recomand, preturi mari.
am stat si in Crisan, nu recomand, preturi mari.
Deplasarea spre Deltă va avea loc abia la final de iunie... Suntem un grup mai mare și vreau sa pun lucrurile la punct din timp... Cazări am găsit multe însă ceea ce doreac e o recomandare într-un loc magic.... 

-
- veteran
Colegu, du-te in Suedia mai bine , acolo locuri magice sunt la tot pasul, fara cocalari si cu fffff mult peste ...Cazări am găsit multe însă ceea ce doreac e o recomandare într-un loc magic

P.S.
Cu siguranta nici nu iesiti mai scump.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- wilddanube
- veteran
Nu exista locuri magice
Exista insa momente de neuitat
Depinde ce informatii ai si... cine te calauzeste
Am vorbit la telefon
Exista insa momente de neuitat
Depinde ce informatii ai si... cine te calauzeste
Am vorbit la telefon
www.wilddanube.ro
-
- senior
Daca nu sunteti foarte pretentiosi la conditii de lux, vezi pensiunea Andreea din Gorgova (2 margarete). Patronul este un bun pescar sportiv si va duce pe locuri bune de pescuit. In rest....peste tot e scump, mai ales in zona Uzlina si Crisan.
-
- utilizator nou
Dunavatu de Jos pensiunea Doina decent,pret acceptabil,liniste,dotare de9+,iar pt pescuit contacteaza-ma,i-ti dau un baietel . Se inchiriaza barca de la localnici,dar trbuie sa ajungi unde trebuie. El nu are dar te poate rezolva la preturi de bun simt