CAZARE DELTĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: CAZARE DELTĂ
Tot la Dunavatul de Jos pensiunea "La Nicu si Aneta", conditii f. bune, inchiriaza si barca, cu ghid daca vrei, preturi decente, acces cu masina pe asfalt aproape pana in curte.
Anul trecut am fost pe Pontonul Lui Emil... locatia a fost de vis (canalul Puiu-Rosu), ferit de vant, pelicani, nuferi, apa limpede,ieftin etc... problema a fost ca nu am gasit barci cu motor si am fost destul de limitati... Delta noastra,desi golita de peste, e superba si e pacat sa nu te bucuri de ea, de accea to ceva asemanator dorim sa gasim ...
Multumesc oricum de recomandari
Multumesc oricum de recomandari
-
- senior
Am uitat sa-ti zic, la Gorgova ala are 3-4 barci de inchiriat, ca pana la urma in Delta fara barca sub tine esti mort la rapitor.
-
- veteran
Crisan, 80 ron camera dubla. Gazda e pescar de stiuca. Posibile 6 camera.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
casa ada in crisan, e in mijlocul deltei , ai acces la multe lacuri si canale rapid.
au cateva barci de inchiriat , depinde de nr de persoane.
e a cincea pensiune la care am fost in crisan si e cea mai ok, intre cat cer si ce ofera.
baietii de la pensiune iti curata pestii seara, contra cost( de bun simt).
au cateva barci de inchiriat , depinde de nr de persoane.
e a cincea pensiune la care am fost in crisan si e cea mai ok, intre cat cer si ce ofera.
baietii de la pensiune iti curata pestii seara, contra cost( de bun simt).
Băieți va mulțumesc de info. Am dat deja avans la pontonul lui Emil...
Salutare
Salutare