intradevar pe mures multe gunoaie te doare inima cand lasi voblere si rotative prin saci, carpe s.a . daca ar rupe firul un ditamai peste nu am avea deloc regrete dar asa....fisherman scrie:pai la cate gunoaie is pe mures, pe la noi, tu ce te asteptai? cred ca puteam deschide un magazin cu cate artificiale am lasat.
cate scule pierd/partida
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adevarul este ca pescuitul la artificiale pe Mures este ca o bautura tare:cine se ameteste usor...Din pacate aveti dreptate:trebuie un buget imens sa pescuiesti pe Mures la naluci! Dar este atat de frumos...radov1c1 scrie:intradevar pe mures multe gunoaie te doare inima cand lasi voblere si rotative prin saci, carpe s.a . daca ar rupe firul un ditamai peste nu am avea deloc regrete dar asa....fisherman scrie:pai la cate gunoaie is pe mures, pe la noi, tu ce te asteptai? cred ca puteam deschide un magazin cu cate artificiale am lasat.
Ex: sambata pe la orele 17, ajung la Mures in dorinta sa dau de doua-trei ori pana vine ploaia...Dau o ora=nimic!Suna sotia, vorbim ,ii spun ca nimic, inchide ,arunc oscilanta , recuperat cca 10 m , lovitura (

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
aveai doar un RNR de 7?ilie scrie:Vineri un RNR-7cm,acum astept sa primeasca la "cooperativa "altul

cred ca mai am doar vreo 10 buc, diverse patternuri, am si pierdut o groaza.
damn, I must be nuts.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Zamfi, te rog io frumos, iti dau nr. meu de tel, putem aranja sa ma sune si pe mine sotia ta cand merg la pesti?zamfi scrie:
Ex: sambata pe la orele 17, ajung la Mures in dorinta sa dau de doua-trei ori pana vine ploaia...Dau o ora=nimic! Suna sotia, vorbim ,ii spun ca nimic, inchide ,arunc oscilanta , recuperat cca 10 m , lovitura () ,drill, etc = somn frumos!Restul e ...tacere....Si de aia zic ca , mah, e frumos al dreaq pe Mures ....
neah, stai calmleba scrie:damn, I must be nuts.

leba scrie:aveai doar un RNR de 7?ilie scrie:Vineri un RNR-7cm,acum astept sa primeasca la "cooperativa "altul![]()
cred ca mai am doar vreo 10 buc, diverse patternuri, am si pierdut o groaza.
damn, I must be nuts.

unul mi l-a papat un avat..dupa 2-3 minute de drill , probabil fir ciupit...
Pierderi?

toate astea pentru 15 salai! nu stiu daca e bine sau rau, dar puteam sa le pierd fara sa prind nimic
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...