cate scule pierd/partida

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 26 Sep 2005, 12:37

pai aia-i leba, ca asa am inceput si de atunci nu ma mai risc...si daca as avea 2 naluci la fel, cum zice dr.pike tot nu-mi vine sa dau din prima intr-un loc in care nu stiu cum e structura...

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 26 Sep 2005, 13:19

salut
dupa mine degeaba dai prima oara cu altceva si dupa aia cu cea favorita caci nu actioneaza la fel, iar al 2lea lucru este ca "favoritul" il joci altfel mai cu simt si mai cu grija
salut

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 26 Sep 2005, 13:30

si-aia-i drept sanyi, da mie tot groaza mi-e sa dau in locuri necunoscute cu preferata din prima :roll:

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 26 Sep 2005, 13:44

salut
alec daca vi la Alejd sa vezi ce este acolo in capatul barajului, ragalii, boscheti, cactusi, tufe, crengi, fiare, adica tot ce vrei
acolo nici eu nu m-as prea risca dar ce sa faci daca acolo gasesti ce cauti
salut

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 26 Sep 2005, 15:36

deci acolo gasesti o trusa intreaga agatzata in "ragalii, boscheti, cactusi, tufe, crengi, fiare, etc" :lol:
nu-i rau la alesd !! :lol: :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 26 Sep 2005, 16:02

La Alesd am lasat ultimul Fat Rap de la Rapala. Asa ca inca am sechele vis-a-vis de boschetii de pe ...Tileagd :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Sep 2005, 16:23

Daca incepi partida de pescuit cu naluca de care te poti lipsi doar ca sa vezi daca nu sunt agataturi,exista riscul de a speria pestii din acel loc si de a nu mai prinde.De obicei prima lansare e cu naluca inspirata de acel loc si de limpezimea apei/lumina.
Nu risti,nu castigi.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Sep 2005, 16:37

Michael scrie:Daca incepi partida de pescuit cu naluca de care te poti lipsi doar ca sa vezi daca nu sunt agataturi,exista riscul de a speria pestii din acel loc si de a nu mai prinde.De obicei prima lansare e cu naluca inspirata de acel loc si de limpezimea apei/lumina.
Nu risti,nu castigi.
foarte adevarat. eu caut sa dau cu ceva "similar" cu originalul, aceeasi constructie, prezentare, eventual pattern... in masura in care exista in trusa..
din pacate nici nu am (inca! :D ) stiinta de a ajunge pe un rau si sa zic: aici merge naluca cutare la specia cutare... heheeee, e cale lunga pana atunci...
asta e, invatam, studiem...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 26 Sep 2005, 16:43

salut
leba de obicei eu cand ajung intr-un loc unde nu am mai pescuit incerc voblerele cele mai prinzatoare(1 imitatie oblete, 2 imitatie biban) iar dupa aceasta (daca sunt cu barca) incerc sa vad daca se adeveresc unele idei pe care le am, cred ca fiecare cand merge la pescuit are ceva idei noi prin cap care trebuie incercate :lol: :lol: :lol:
salut

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Sep 2005, 16:45

leba scrie: din pacate nici nu am (inca! :D ) stiinta de a ajunge pe un rau si sa zic: aici merge naluca cutare la specia cutare... heheeee, e cale lunga pana atunci...
asta e, invatam, studiem...
macar ne dam cu presupusul.... :wink:

Scrie răspuns